Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol tehetek bejelentést, ha...

Hol tehetek bejelentést, ha rendszeresen megkárosítanak a boltban?

Figyelt kérdés
A településünkön lévő abc-ben, mindíg a lejárati dátumra nyomják az árcimkét, sérült terméket is jóként adnak el, stb.Ezeket a hibákat, gyakran csak otthon veszem észre. Már néhányszor visszavittem, de ez nagyon kellemetlen, és nincs lehetőségem máshol vásárolni. Kinek jelezhetem ezt?
2009. szept. 9. 09:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Az ne legyen akadály,hogy bezárják a boltot,és nincs másik. Valóban előbb beszélj a boltvezetővel,ha nem változik semmi,irány az ÁNTSZ. Nálunk volt egy hasonló vegyesbolt,amit kocsmaként működtetett a tulaj,a kenyereken ücsörögtek a legyek,stb. Egyik lakó ráküldte az ÁNTSZ-t, sok foganatja nem lett,aztán mégegyszer bejelentették,ekkor már bezárták a boltot. A tulaj totál lenullázódott, a végén semmije nem maradt,még a házára is jelzálogot tettek. Most örökölt, újra megnyitotta a boltot. Még nem láttam,hogy iszogatnának a bolt előtt.Ugyanis retteg attól,ha még egyszer bezáratják,már nem igen fog tudni kinyitni. Szóval nekik se üzlet,ha bezáratják őket, ne hagyjátok,hogy ti legyetek értük,ők a szolgáltatók,legyenek ők értetek.
2009. szept. 9. 16:06
 12/14 Salx Narval ***** válasza:
82%
Én visszavinném és ha nem tetszene amit mondanának, lehet,hogy a fejükhöz vágnám az összes vevő előtt. Ez szándékos lopás és nem véletlen.Ráadásul a családod egészségét is veszélyeztetik.Mi van ha megeteted a gyerekeddel és megbetegszik? Ne hagyd szó nélkül, az ilyen aljasságot.Inkább mond el mindenkinek a faluban, hogy vigyázzanak.
2009. szept. 11. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az ABC-ben (magyar üzletlánc) a pénztárosnál vannak azok a cuccok, amik 1-2 nap múlva lejárnak, a törzsvevőknek (ők már csak tudják, kik azok) potom pénzért felajánlják. Nekik is jó, a vevőknek is. Sokszor veszek így olcsó cuccot, pl. instant leves, fűszerkeverék, salátaöntet, konzerv, stb... Mondjuk, tejterméket soha!

Ha átragasztják, abból nem vennék! De ha őszintén megmondják, hogy pl. holnapután lejár, ezért olcsóbb, akkor miért ne?

2009. okt. 15. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:

"Vidd vissza az üzletbe azokat a termékeket, amelyek szerinted rosszak, írj a panaszkönyve annyiszor, ahányszor becsaptak."

Miért nem akkor nézted meg, amikor megvetted????

2009. okt. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!