Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen lesz az életünk válság...

Milyen lesz az életünk válság után?

Figyelt kérdés
olyan amilyen azelőtt volt? jobb lesz? vagy marad így nem lesz rosszabb?!
2009. szept. 8. 12:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

"a jogszabályokban testet öltő előremutató gazdaságpolitika jegyében ütemesen zárkózik fel a világ legfejlettebb államihoz."

Az állítás hamis.

Csak 1997 és 2004 között volt felzárkózás, azóta Magyarország leszakadóban van. Szintén leszakadás volt kb. 1965 és 1997 között is. Azelőtt felzárkózás 1948 és 1965 között, leszakadás a háborús években, azelőtt felzárkózás... de nem másolom ide a magyar gazdaságtörténetet, ha tudsz olvasni (nemcsak írni mindazt az indulatos zöldséget, ami az eszedbe jut), majd elmész egy könyvtárba és kicsit olvasol.

Mivel úgy döntöttél, hogy hisztizni fogsz gondolkodás helyett, ezért természetesen képtelen vagy finomabb distinkciókra. Nemcsak az a két lehetőség van, hogy Magyarország a pokol legbűzlőbb bugyra, vagy a világ legirigyeltebb mintaországa. Éppenséggel a valóság, amit tagadsz, a kettő között van. De jó álmodozást meg hisztizést, véletlenül se ébredj fel!

(Egyszer elmondhatná valamelyik panaszhuszár, hogy miféle örömöket tartogat számára Magyarország és a világ szörnyű helyként való lefestése, az élet merő borzalomként való érzékelése és az állandó rinyálás. Ez valami mazochista kéjt jelent nektek?)

2009. szept. 9. 19:14
 22/26 anonim ***** válasza:
79%

Kedves előző válaszoló! Tényleg teljesen tévúton jársz, amikor a lelki állapotomat próbálod botcsinálta pszichológusként elemezni, és ebből levonni következtetést. Tényleg hidd el, hogy az egyéni életem teljesen rendben van, ezen belül

a)nem tartom az életet merő borzalomnak;

b)nem vagyok szomorú;

c)nem vagyok depressziós,

d)nem vagyok reményvesztett.

Csak ami borzasztó, arra azt mondom, hogy borzasztó. Ha pl. látok egy széttrancsírozott, kibelezett embert, arra nem fogom azt mondani, hogy juj de jó, de még ezt sem, hogy hát ez így elmegy. Arra azt fogom mondani, hogy borzasztó, akkor is ha egyébként egy gondtalan, vidám ember vagyok.

Akkor már csak az lehet a te vonaladon haladva, hogy nagyon-nagyon buta vagyok. Talán maradjunk ebben, mert erről tényleg nem lehet/nem érdemes vitatkozni.

2009. szept. 9. 20:23
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

"Ha pl. látok egy széttrancsírozott, kibelezett embert, arra nem fogom azt mondani, hogy juj de jó"

Hát ne is mondd, de ez hogy az ördögben vág a témánkba?

Előregyártott panelekkel kommunikálsz, nincs mondanivalód a témáról, amiről szó van, de nagyon megsértődsz, amikor ezt valaki kimutatja.

2009. szept. 10. 06:07
 24/26 anonim ***** válasza:
69%
"Nem rejtély egy gazdasági válság annak, aki hajlandó belenézni egy közgáz tankönyvbe" Nna, pont a sok tanult ember miatt jutottunk ide. Inkább Te emeld fel a fejed a könyvekből, és nézd meg, hogy működik a való világ. Mert megsúgom: Nem pont úgy, ahogy a nagykönyvben le van írva. Pár nagyon okos "közgazdász" próbál mindig okoskodni, de olyanok, mint Nostredamus: Mindig csak utólag jósolnak meg valamit...
2009. szept. 11. 13:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Aválság után újabb válság lesz és annak is Te (Mi)leszünk az oka , mert hallgattál arra, hogy válság szükségszerü következménye az esztelen költekezésednek.

Ui: Persze, ha nem költekezel (nem vásárolsz) akkor meg azért lesz válság.

2009. nov. 16. 01:05
 26/26 anonim ***** válasza:

"Aválság után újabb válság lesz"

Valóban újabb válság jön, kb. 20-30 év múlva. Közben meg fellendülés lesz.

2009. nov. 18. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!