Mivel ez az egész válság nem valós, hanem mesterségesen gerjesztett folyamatokon alapul, nagyjából kiszámíthatatlan. Mivel azonban célja, hogy a munkaerő ára csökkenjen, valszeg a fizetések nem lesznek az egekben. De félek, hogy még 10 év múlva is azt fogjuk hallani, milyen megszorító intézkedést kell még bevezetni a válság csökkentése miatt, miközben a nagy cégek és a politikusok továbbra is extraprofitokat menekítenek offshore cégekbe.
2009. szept. 8. 13:13
2/26 anonim válasza:
"De félek, hogy még 10 év múlva is azt fogjuk hallani, milyen megszorító intézkedést kell még bevezetni a válság csökkentése miatt" - írja az első válaszoló és tökéletesen igaza van.
Én harminc éve hallgatom és küzdök a családom megélhetéséért nap, mint nap.
Nem lesz jobb! (nekünk legalább is)
2009. szept. 8. 13:32
3/26 anonim válasza:
10 év mulva màr Magyarorszàg se lesz, ha igy folytatjàk! Nem hogy vàlsàg! Mert a magyarnép mindent eltür, meghajtja fejét a politikusok elött! Hagyjàk hogy terelgessék öket, mint a birkàkat! De ez van, én is magyar vagyok, de sajnos erre màr nem vagyok annyira büszke, mert csak röhög rajtunk a vilàg! Mindenki, én is, otthon hàborog és senki nem csinàl semmit! Mert mit? Na még is mit! Kié ez az orszàg? A népé vagy a politikusoké? Na nem szitom a tüzet! :)
2009. szept. 8. 13:46
4/26 anonim válasza:
Nem érdekel, akkor már rég nem leszek itt.
2009. szept. 8. 13:49
5/26 anonim válasza:
13.46 vagyok! Ami igaz az igaz, én se leszek màr itt sokàig! :)
2009. szept. 8. 13:51
6/26 anonim válasza:
Az se megoldás, ha mindenki elmegy!
Egyénileg persze érthető, de akkor aztán tényleg vége a dalnak, mert nem az megy, akinek kellene!
Ugye értetek?
2009. szept. 8. 14:04
7/26 anonim válasza:
Két megjegyzés:
(1) A válságnak már vége van. Tavaly ősztől idén tavaszig tartott. Ami most van, az nem válság, hanem pangás. A pangást követi a megélénkülés, azt pedig a fellendülés, azt pedig az újabb válság. Ez körbemegy kb. 10-15 évente.
(2) Hiába vándoroltok ki (persze a legtöbben csak beszélnek róla), külföldön ugyanezeket a fázisokat kell végigszenvedni, lévén a gazdaság globális rendszer.
2009. szept. 8. 14:27
8/26 anonim válasza:
Semmilyen. Ugyanis jön a VILÁGVÉGE végre. 2012.12.21. Már alig várom!!!!
2009. szept. 8. 14:33
9/26 anonim válasza:
Hihi, a vilàg végét elhalasztottàk, ugy hogy arra ne szàmits! :) és én tényleg kimegyek a pàrommal, nem csak a szàm jàr! De ami igaz az igaz, mokuskerék!
2009. szept. 8. 14:45
10/26 anonim válasza:
már nemtom mióta hallgatjuk, hogy már csak egy kicsit kell kibírni a megszorítócsomagot, és aztán jó lesz.
előbb volt bokros csomag, aztán gyurcsány, aztán bajnai, de jobb egyiktől se lett sokkal.
10 év múlva tényleg csak cigányok és idősek maradnak ebben az országban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!