Aki olvasta a Mein Kampfot, annak mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
Nagyon sok dologgal nem értek egyet benne ,viszont a könyv tartalmaz igazságokat is és pozitív , hasznos gondolatokat is.2013. febr. 9. 18:09
1/12 anonim válasza:
én meg a talmuddal volta így jó volt mikor wc-re kellet menni
2/12 anonim válasza:
Dobd már be a gugultranszlétbe mielőtt hozzászólsz mert nem értek héberül ;)
3/12 anonim válasza:
Én tökéletesen egyetértek a benne leírtakkal.
4/12 A kérdező kommentje:
1-2 kettő válaszoló , viselkedjetek , nem a zsinagógában vagytok.
2013. febr. 9. 18:56
6/12 anonim válasza:
a 2-es válaszoló az 1-es válaszolóra reagált a talmud is jó wc papírnak
7/12 anonim válasza:
Csak a fordításba olvastam bele.
Elég átlagos, többet vártam tőle.
A könyv összetettségéből ered, hogy mindenkit más fog meg belőle.
Ám aki csak most vesz először Hitler-könyvet a kezébe, annak éppen az író színességét fogja feltárni, olyan apró gondolatmorzsákat, amelyeket későbbi politikai munkássága során bővebben kifejt.
Gondolatait sokan tartják elcsépeltnek, eszméit a valóságtól elrugaszkodottnak.
A világ békenagyköveteként is tevékenykedő író hányattatott fiatalsága ellenére mégiscsak példa lehet előttünk, ahogyan harmóniát tudott teremteni az életében.
8/12 anonim válasza:
A fajelméletből az jött le, hogy Hitler úgy vélekedett az emberekről mint az állatokról. Valamennyi igazság azonban van benne.
9/12 anonim válasza:
"Én tökéletesen egyetértek a benne leírtakkal."
És mi van benne leírva?
10/12 anonim válasza:
MINDENKI, aki elvegezte a 8 altalanost, es idot szakitana a sajat gondolatai leirasara, kepes lenne egy ilyen tipusu konyvet osszehozni. Te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!