Adam Brown: A kód c. könyvét olvasta valaki? - Nekem nagyon bejött, másnak mi a véleménye?
Ez a legjobb könyv, amit valaha olvastam. Mindenkinek ajánlom. Valójában egy regény, de keményen leírja a bankdiktatúra disznóságait és hasonló dolgokat. Izgalmas, elgondolkodtató, jó könyv. Szerintem egyáltalán nem csak a véletlen műve a hasonlóság a valóság és a regénybeli események közt.
Erről beszélek:
Kíváncsi lennék, hogy másnak mi a véleménye róla, aki olvasta már.
Én olvastam és nekem nagyon bejött.
Leírja a bankrendszer valódi működését, hogy miként verik át az embereket, hogy mit hitetnek el velünk és mi a valóság. Tetszik, hogy foglalkozik a HAARP-pal, az időjárás és földrengés fegyverekkel, és a politikai összefonódásokkal. Ezek nem összeesküvés-elméletek, hanem a valóság. A könyv nem megy bele a már eltúlzott elméletekbe, ami hibát sokan elkövetnek, végig a realitás szintjén marad.
Mindemellett izgalmas, néhol romantikus, néhol humoros, és valóban nagyon elgondolkodtató.
De a szerző nem biztos hogy túléli, mert szerintem a leírtakkal nagyon a tyúkszemére lépett egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!