Igaz lenne az, hogy a világot a titkos társaságok irányítják? (BŐVEBBEN LENT! )
Mindenkinek az egyéni véleményére vagyok kiváncsi.
Tehát én abban hiszek, hogy a világ irányítói (akik nem a kormány emberei, hanem a világ leggazdagabb emberei) azt tűzték ki célul, hogy le kell vinni a népességet 500 millióra (mert túl van népesedve a Föld és nehéz ezt a sok rabszolgát irányítani), elhitetik velünk, hogy mi döntünk arról hogy ki irányít (demokrácia), a TV-n, sztárokon és a médián keresztül manipulálják a népet hogy legyen minél több homokos, ne szülessen annyi gyerek, önzésre buzdítanak és arra hogy ne legyen bűntudatunk azért mert erkölcstelenséget csináltunk.
A vezető elit tagjai (Bildenberg csoport) illuminátus elveket vallanak, amiknek egy részét fentebb felsoroltam, valamint szabadkőművesek.
El akarják érni, hogy ne legyenek külön országok, ne legyen egyház, a család és a nemzet ne számítson és a nép nekik engedelmeskedjen. Ők ölették meg Kennedy elnököt, 2pac-et, Michael Jacksont is, mert nem követték az irányelveiket. A legnépszerűbb sztárok is őket szolgálják (Lady Gaga, Kesha, Rihanna stb. Elég megnézni egy-egy klippjüket).
És még nagyon sokat tudnék írni...
Nem tudom az Illuminátus szöveg mennyire igaz, vagy nem, de tény, hogy a hatalom egy kisebb csoport kezében van. Olyan emberek kezében, akik a legnagyobb mamutcégek tulajdonosai. Ezek meg azt csinálnak már szinte amit akarnak.
Ez a blog néha túloz, meg sok baromság is van rajta, de a háttérhatalom topikot érdemes elolvasni: [link]
Szerintem meg az óriás spagettiszörnyek invázióját készítik elő...
Szóval most próbálod a világ összes rossz dolgát rákenni 20 emberre? Én úgy gondolom, hogy a világ nem ennyire egyszerű, sokkal több érdek feszül egymásnak. Vagy szerinted Hszi Csin-ping kínai elnök is szabadkőműves?
ui.: és mi köze ehhez Michael Jacksonnak????
10-es te saját magadat cáfolod meg azzal, hogy tudományról beszélsz. Komoly irodalma és dokumentációja van a titkos társoságoknak, amiket arisztokraták, akár egyházi vezetők alapítottak. Bármit megtudtak csinálni az alattuk lévő osztályokkal és nagyon sok mindent meg is csináltak. Az emberiség számának csökkentése sem újkleletű ötlet, a szegények kiírtása mindig is foglalkoztatta a "gazdagokat". Ajánlom figyelmedbe pl.: Thomas Malthus munkásságát.
Nevetséges, hogy egy valóban gondolkozó, gondolkozni kezdő embernek szólsz be ilyen stílusban, na és ez a fél oldal halandzsa, amit összehoztál valójában semmiről nem szól, nemhogy tudományról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!