Ha nyitottan, érdeklődően állsz a témához és tanulni szeretnél, akkor nem.
Ha beállsz egy sorba fröcsögni, mert másoktól is azt láttad és menőnek gondolod, akkor igen.
2013. febr. 5. 16:54
2/9 anonim válasza:
Már ideje lenne nyugdíjba vonulnod szerintem.
Egyébként mihez vagy fiatal?A buszvezetéshez?Ahhoz igen...
Egyébként nem az életkor számít a politizálásban, nekem már 10 évesen is volt véleményem (persze csak amit a szüleimtől hallottam, nem igazán értettem) ,de sokkal fontosabb,hogy tudd,hogy ki ellen/kiért beszélsz és tisztában legyél fontosabb dolgokkal.
(Pl. ha elhiszed,hogy Gyurcsány szétosztotta a szegények között a fizetését,akkor inkább ne foglalkozz a politikával)
2013. febr. 5. 16:58
3/9 anonim válasza:
Miért, talán nem osztotta szét?
85 N
2013. febr. 5. 17:01
4/9 anonim válasza:
Folyamatokat nézz a politikában ne csak a pillanatnyi közlések vezessenek. Láss a dolgok mögé. Mindig tudd hogy a szavazatodat a támogatásodat akarják csak nem mindegy milyen áron. Mennyire becsületesen vagy populista módon. Alakíts ki a világról egy értékrendet és ahhoz keress pártot. De ne érzelmileg inkább racionálisan. Így ha más pártra érdemesebb szavazni akkor nem köt görcsösen az érzelmi vonzódás. Mindez sok munka , de mégéri ha széleslátókörű akarsz lenni, és megvezethetetlen!!!
2013. febr. 5. 17:06
5/9 szántóvető válasza:
csajozáshoz?ahhoz nem vagy már fiatal csak nem árt védekezni.
2013. febr. 5. 17:17
6/9 anonim válasza:
Ha érdekel, ha gondolsz róla valamit, akkor nem.
2013. febr. 5. 17:19
7/9 anonim válasza:
Nem.
2013. febr. 5. 18:47
8/9 anonim válasza:
hogy érdeklődj, nem.
Hogy nagy ítéleteket hirdess, meg komoly véleményeket állítsál fel, ahhoz igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!