Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ismertek valamilyen támogatást?

Ismertek valamilyen támogatást?

Figyelt kérdés
Most volt tegnap az esküvőnk, és az lenne a kérdésünk van valamilyen támogatás,"segély" a fiatal házasoknak?Bármilyet ismertek?Kamattámogatások, vagy gáz vagy pénzbeli ilyesmi?

2012. szept. 9. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak a házasság miatt igazán nincs.

Lakásvásárláshoz van kamattámogatásos hitel, ha van önerő, plusz szociális támogatás, ami akkor jár, ha az egy főre eső kereset nem ér el egy szintet, de az akár egyedülállóknak is jár. (olyan 35-40 körüli a határ, ha a felett van, nem jár) ugyan ez a lakásfenntartási támogatás is, kereset alapján jár, hogy mennyi az önkormányzatfüggő.

2012. szept. 9. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Támogatásokkal kezdenétek a közös életet?

Ahol laktok, meg kell nézni az önkoriban, ott van-e fiatal házasoknak valamilyen támogatás. Az ilyesmi igen önkormányzatfüggő.

2012. szept. 9. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Részben csatlakozom az előttem szólóhoz, és hallottam egy olyat is, hogy fiatal házasok kölcsöne, de azt azt hiszem ezt vásárlásnál vagy banknál láttam.

Zsömle/lány

2012. szept. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!