Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kaphatok valamilyen támogatást?

Kaphatok valamilyen támogatást?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most érettségiztem. Két hónapja keresek munkát, de nem találok. Érettségim van, két nyelvvizsgám, de így sem alkalmaznak sehol.

Budapesten élek, egyébként lecsúsztam az egyetemről 5 ponttal. Szüleim Szolnokon laknak, és semmilyen anyagi támogatást nem tudnak adni nekem sajnos.

Anyukám 97%-ra lett leszázalékolva (rákos), apukám pedig hatvan valahány százalékos. Munkanélküliek.

Valahol kaphatok bármilyen támogatást?

2012. aug. 22. 22:08
 1/3 beglerbég ***** válasza:
Erdemes lenne egy szakmat tanulnod, vagy ha minden aron el akarsz helyezkedni szakma nelkul, akkor kulfoldot javaslom-
2012. aug. 22. 22:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Ahhoz is pénz kellene. Valaki hozzáértő?
2012. aug. 23. 11:22
 3/3 beglerbég ***** válasza:

Tamogatasokhoz nem ertek, de ez az oldal talan tud egy kis segitseget nyujtani.:

[link]

2012. aug. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!