Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha holnaptól megnyitnék 1...

Ha holnaptól megnyitnék 1 millió új munkahelyet a cigányok számára akkor vajon azt igénybe vennék?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 19:43
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

#25-ös vagyok.

Sajnos a cigányok többségére jellemző, hogy nehezen mozdulnak ki a saját közegükből. Már megszokták, hogy otthon a családjuk mellett ülnek és várják a segélyt. Ez egy hatalmas hiba, mert ez a segély nem elegendő egy normális színvonalú élet feltartására. Vajon mi lesz velük ha már nem lesz elegendő az állami segély? Meg mondom én: Elmennek lopni! Az éhes ember a legveszélyesebb! Akinek a családja éhezni fog az az ember nem fog tétovázni, gondolkodás nélkül elmegy és elveszi a másét.

Én minden erőmmel azon vagyok, hogy munkát találjak és ez a vágyam beteljesülni látszik. Két különböző munkahelyre is jelentkeztem, csupán az életrajzomat kérték és azt mondták, hogy jelentkeznek ha szükség lesz rám. Előbb utóbb felvesznek valahová.

2013. febr. 8. 20:31
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak üzenem, akik szerint a magyar egy rendkívül dolgos nép: cégünknél szerettünk volna felvenni +egy embert. A főnököm bőszen kirakta az állásajánlatokat. Nem volt egy kemény munka, igazából nekem kellett volna a raktárban segíteni, hogy én tudjak egyéb dolgokkal foglalkozni, illetve az árut kellett kiszállítani, és elmenni mindenféle egyéb dolgokért. Minimálbér fölött egy kicsivel lett volna a fizetés - hát, nem találtunk embert. Holott nem egy megerőltető munka lett volna, nem kellett volna benne megszakadni. De ennyi pénzért senkisem akarta elvállalni. A legtöbben 120 nettónál indultak, és onnan húzott fölfelé 350.000-ig (ez volt a csúcs.) Röhej, na...
2013. febr. 9. 14:10
 33/33 anonim ***** válasza:
Amelyik dolgozni akar, az megteszi. Amelyik meg nem, az úgysem fog elmenni. Egy cigány munkatársam mesélte, hogy a testvérei közül egyedül Ő dolgozik, a többi csak henyél és hiába beszél nekik, semmi haszna.
2016. jan. 25. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!