Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én látom úgy hogy tele...

Csak én látom úgy hogy tele van minden rasszista propagandával?

Figyelt kérdés

Minden tele van fehér ember ellenes dolgokkal.És mindenkit feljebb értékelnek aki nem fehér.

A történelem oktatáson kezdik fiatal korban az úgynevezett "fehér bűntudat" belenevelését a gyerekekbe.Szerencsére ez nem minden országban sikerül de a könnyebben megvezethetőek agya beveszi.

2013. jan. 28. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csatlakozzunk a Legendák Ligájához és harcoljunk a hazáért ! :D

Najó viccet félretéve, hozzánk egyszer még egy zsidó pajeszos havert is küldtek terjeszteni hogy a zsidók mekkora jó fejek és hogy csak egy vallás, de a vicces az volt hogy olyannyira érdektelenségbe fulladt csórikám osztályon belüli kis beszélgetése hogy az Ofő meg egy eminens lány próbálta a helyzetet menteni több kevesebb sikerrel. Többet nem láttuk onnantól :D

2013. jan. 28. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
kérdező valóban igazad van. nagyon átbillent egyenlőből a lipityóka a szomszéd térfélre szerintem is.
2013. jan. 29. 00:28
 13/14 gabor__v ***** válasza:

Én is így látom, pl a románoök egyfolytában ki akarják irtani a magyarokat

a mazsihisz támogat olyan írókat akik szerint a magyarok alsóbrendű férgek (kertész á.)

A cigányok napi szinten ölik/erszakolják a magyarokat

szerintem is elég rasszista a helyzet...

2013. febr. 1. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:

A cigányok a legnagyobb rasszisták.. Én egyáltalán nem vagyok rasszista, a füstösökkel kapcsolatban én nagy költőnkkel értek teljes mértékben egyet:

Vörösmarty Mihály:

EGY BARNA CSUFOLÓDÓ TRÉFÁSRA

A Barnaság nem igen nagy dísz ugyan,

De mégis türhető.

A gyáva tréfa még inkább nem az,

S ez már nem türhető.

Börzsöny, 1822

Az pedig egyenesen elkeserítő,hogy a versben szereplő "tréfa" szót ma már ezekre a szavakra is

lehet cserélgetni:

élősködés, hazudozás, rongálás, csendháborítás, zaklatás, lopás, rablás, erőszak, gyilkosság, kéjgyilkosság stb.

Ja, meg tisztában vagyok a realitásokkal, a tényekkel a cigányokkal kapcsolatban, bőrszínüktől, etnikumuktól teljesen elvonatkoztatva.

2013. aug. 21. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!