A nőknek miért van kevesebb kötelessége az állammal szemben?
Figyelt kérdés
Egy fontos példa: számukra nincs hadkötelezettség (legalábbis a legtöbb országban). Ha annyira egyenjogúságot akarnak (amit már régen elértek) akkor ugyanannyi kötelességet miért nem kérnek a nők érdekeit képviselő szervezetek?2013. jan. 23. 14:08
21/32 anonim válasza:
Azok anélkül is öngyilkosok lettek volna, mert élhetetlen, szerencsétlen mama kedvencei voltak! Mellesleg amikor háború van, akkor a nőket szokták tömegesen megerőszakolni, sokszor bele is halnak simán, és a nőket is ugyanúgy megtámadhatják, akkor pedig ugyanúgy harcolnia kell az életéért! Ha pedig nem háborúról beszélünk, akkor miről? Már jó ideje nincs sorkötelezettség, ezért van ennyi puhap.csű, b-zi, tűkarú nyámnyila férfinak becézett s.ggfej!
22/32 A kérdező kommentje:
" Már jó ideje nincs sorkötelezettség, ezért van ennyi puhap.csű, b-zi, tűkarú nyámnyila férfinak becézett s.ggfej!" Ezt magad sem gondolod komolyan. Látszik hogy fogalmad sincs miről beszélsz. Sokan sorkötelezettség után hülyébben jöttek ki mint bementek. Fogalmad sincs milyen érzés bezárva lenni , amikor semmi rosszat nem tettél. Mert az utóbbi időben hasznos tevékenység a sorkötelezettségben nem volt.
2013. jan. 23. 15:22
23/32 anonim válasza:
Férfi vagyok, s eddigi (itteni) hozzászólásaimban nem álltam a kérdező pártjára, mert nemigen értek vele egyet. De mindenképpen tanulságos ez a beszélgetés abból a szempontból (is), hogy megtudtam, hogyan gondolkodnak egyes nők a férfiakról, pontosabban azt, hogy milyen "nőiesen" tudnak nyilatkozni (egyesek).
24/32 anonim válasza:
Dehogyisnem volt értelme, azok a férfiak, akik még voltak katonák, megtanulták a rendet, megtanulták a sz.rt eltakarítani maguk után, és aki erre nem volt képes, azt a társai rakták rendbe. Sok sztorit hallottam, és ezek nem arról szóltak, hogy milyen borzalmas volt. Épkézláb, normális férfi kibírja. De a mai pasikákat anyuci szolgálja ki még 40 évesen is, rendet, fegyelmet nem ismernek, 40 kilósak és izomtalanok. Nevetséges! Remélem, visszahozzák a sorkatonaságot!
25/32 anonim válasza:
23-as pasi, gondolom, esetedben is arról lehet szó, hogy magadra ismertél. Nincs még veszve minden, menj gyúrni! Ismerkedj meg a porszívóval, felmosóval stb. Még lehet épkézláb ember belőled!
26/32 anonim válasza:
Hát, kislány, eljöhetnél hozzám házimunka-korrepetálásra.
27/32 anonim válasza:
Van honvédelmi kötelezettségük. A férfiak azt katonáskodással töltötték le, a nők meg behívhatók polgszolgra, ápolónőnek, vagy a lőszergyárba. Békeidőben persze értelemszerűen nem műveltek a nőkkel; a férfiak behívását meg felfüggesztették. De az ilyen foglalkoztatások mögött álló jogalapot, a honvédelmi kötelezettséget egyik nem esetében sem törölték el, elvileg bármikor újraszervezhetik a fidióták.
28/32 Vadkan01 válasza:
Van elég probléma az országban nem kell ez a gender-háború is, ezt is csak a feministák és a hímsovik gerjesztik. Micsoda szégyen >:(.
29/32 anonim válasza:
És például a szánbányákban miért nincs 50%-50% lány/fiú arány?
30/32 Vadkan01 válasza:
Nem is tudtam, hogy a szánokat bányásszák, mindennap tanul valamit az ember. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!