Milyen a kapcsolat Szlovénia, Horvátország és Szerbia között?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 11:39
1/5 anonim válasza:
Horvátország és Szerbia között igen rossz.
A fő ok a délszláv háború.
A szlovének szerintem nincsenek rosszban a horvátokkal.
2/5 rémuralom válasza:
Mondjuk Szlovénia valami kis határvitára hivatkozva késleltette Horvátország belépését az EU-ba... konkrétabbat nem tudok mondani, jó pár éve volt már, nem igazán emlékszem, hogy is volt. De egyébként tényleg nincsenek kifejezetten rosszban.
3/5 A kérdező kommentje:
És Szlovénia és Szerbia?Hogy állnak egymáshoz?Igaz,nem szomszédosak,de sokáig egy országot alkottak.
2013. jan. 13. 19:19
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó a kapcsolat Szerbia és Szlovénia között.
Nálunk(Zrenjaninban) a huligánok nem törik fel/be a slo kocsikat, de a hr autókat annál inkább... :)
5/5 mona0116 válasza:
Ha pontosan erdekel, en Szloveniaban elek, parom szloven. Ha horvatba akarunk menni, mindig az en szemelyim tesszuk az ove fole, mert mint magyart nem szivatnak. De ha egyedul megy az huzosabb. Egyebkent sok szerb es boszniai el itt, a szerbekkel nincs bajuk. A horvatokkal a tengerek elvetele miatt olyan puskaporos a hangulat. remelem segitettem.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!