Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megfigyeltem, hogy egy kérdés...

Megfigyeltem, hogy egy kérdés kapcsán a bal oldali válaszvélemények pontjai mindíg magasabbak, mint ugyanabban a témában a jobb oldali véleményeké. A jobb oldali véleményeket nem veszik szívesen az emberek, vagy a más véleményt nem értik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem ért egyet a Fidesszel, az nem mind baloldali. Csak a jobbosok hiszik ezt.

Ezen az oldalon többségben vannak, akik józanul tudnak gondolkodni.

2013. jan. 9. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Most a kérdés, hogy melyik százaélkra gondolsz, az össz százalékra, vagy csak az adott válasz értékelésére.

Az elsőre:

Bár az is meglehet, igaz hogy ez egy megalapozatlan elmélet, meg valaki biztos (feltehetőleg olajtól csöpögő kezű, kampósorrú valaki) sugallta ezt nekem némi készpénz meglebegtetésével, hogy netalántán a "baloldali" válaszadók, nem csak a Politika részlegét használják a ennek a fórumnak. Képzeljétek el létezik olyan hely ahol,(szünet hogy mindneki komótosan megdöbbenhessen) értelmesen is képesek társalogni az emberek és a GYK nyomógomjait nem keverik össze a fészbukéval.

Másodikra:

A válaszpontozásról csak annyit, sátáni "baloldali" létemre szépen le is lettem pontozva ez vajon mit jelenthet? Eltakarodott a láthatatlan baloldali pontozósereg, vagy esetleg a Demján, Simicska, Csányi trió rejtőzik a színfalak között akik el akarnák hallgattatni becses személyemet? Vagy mégsincsen akkora többségben a "baloldaliak" (vagyis akik nem szimpatizálnak sem a Fidesszel sem a Jobbikkal), ha mindkét oldal a földig le van pontozva.

Kíváncsi vagyok mennyire becsülia a két "szavazótábor" ezt a hozzászólást.

2013. jan. 9. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Akik most a legvérmesebben ugatnak, ha a pártjuk nyerni fog 2014-ben, utána csendben lapítanak majd.
2013. jan. 9. 18:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Persze,mert a hatalom megszerzése csak acél.

Utána nem tudnak mit kezdeni vele,megint jön a 100 napos program,majd az is elhal.

Röhögőgörcsöt lehet ettől kapni.

2013. jan. 10. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!