Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Romaként érdemes politológiát...

Romaként érdemes politológiát tanulnom?

Figyelt kérdés
Roma vagyok, és nagyon érdekel a politika, ezért is szeretnék a jövőben ebben a világban ténykedni és tenni is valamit, nem csak szájat jártatni. Bővebben erről nem szeretnék írni, de szerintetek van esélyem arra, hogy ha elvégzem, akkor munkát is kapjak, vagy romaként nem igazán?
2013. jan. 6. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Kit érdekel, hogy cigány vagy? Én sem úgy teszem fel a kérdésemet, hogy "Sváb vagyok, tehetem ezt meg ezt?", hanem rendesen. Ha a diszkrimináció ellen akarsz küzdeni, akkor legyen az az első lépésed, hogy elvonatkoztatsz a származósodtól. Ja, és ne hívd magad "romának", hiszen az embert jelent. Magyarul cigány, és ebben semmi sértő nincs, mint ahogy abban sem, hogy sváb.
2013. jan. 6. 23:49
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
Ha tenni akarsz valamit, nem csak szájat jártatni, akkor ne politológusnak tanulj. :)
2013. jan. 7. 00:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden olyat érdemes tanulnia az embernek, ami érdekli. Több lesz általa, ha nem talál pénzkereső munkát vele akkor is. De a valószínűbb az, hogy ami az embert érdekli, szereti, azt szenvedéllyel tanulja, műveli és találni fog munkát a területen.
2013. jan. 7. 09:11
 14/17 anonim válasza:
0%
Köszönöm, hogy törölték a véleményem. :)
2013. jan. 7. 23:55
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
nyugi az enyémet is. kicsit túlbuzgók mostanság a modik.
2013. jan. 8. 10:01
 16/17 htr ***** válasza:
Mindenképpen! Nagyon fontos lenne, ha az országban több cigány értelmiségi lenne.
2013. jan. 31. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Érdemes, de főleg kriminalisztikát.
2014. febr. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!