A 8-kernek mely részeit érdemes kerülni lakásvásárláskor?
Figyelt kérdés
Most nézünk olcsó lakásokat, gondolom a "politika" kategóriába illeszve a kérdést, értitek a lényeget.
Vagy esetleg tudtok jobb, szintén olcsó kerületeket a belvároshoz közel?
2012. okt. 19. 22:24
1/7 anonim válasza:
Józsefvárosi piac és környéke messze kerülendő.
2/7 anonim válasza:
Lujza utca, Szerdahelyi utca, Orczy tér (úgy általában a Magdolna utca-Népszínház utca közötti részt). De ha autóval jársz haza egy újépítésű ház garázsába, akkor nyugodtan lakhatsz ott is.
3/7 anonim válasza:
... még a Kőris-Diószegi-Dugonics u.-útvonalat is.
4/7 anonim válasza:
Nyócker? szerintem azokat a részeket, ahova egy éjszaka el tud sétálni egy cigány a nyóckerből.A környező kerületek közepán túlra. Ott ne vegyél, veszélyes környék.
6/7 bumbi02 válasza:
A körúton belüli része nagyrészt nem különbözik a többi kerülettől, a Corvin negyed szintén jó környék - Futó utca környéke pl jobban néz ki mint az 5. kerület szerintem - , de a körúttól távoli részeket - Magdolna utca, Népszínház utca, Lujza utca, Teleki tér stb - tényleg nem árt kerülni.
7/7 anonim válasza:
Hiába vannak a 8kernek is jobb részei, mivel - ahogy egy korábbi hozzászóló is írta - ameddig a cigók el tudnak gyalogolni, azt kerülni kell.
Szerintem a teljes belvárost érdemes elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!