Komolyan! Kinek van arra pénze hogy egy hülye kis chip-et tetessen a kutyájába? Másra is el tudják az emberek költeni a pénzüket! És ami a legröhelyesebb hogy azért közelező mert a kormány arra számít kevesebb lesz a kóbor kutya! Ezek normálisak?? Pontosan hogy több lesz a kóbor kutya mivel nem fognak több ezer forintot egy kis chip-re kiadni az emberek! De szóljatok ha nincs igazam!
Csak azért mert te nem tudsz ilyenekről nem jelenti azt hogy én vagyok az ostoba te r*tardált kotonszökevény :)
Tény hogy chippezik az embereket,akkor meg milyen naivitásról beszélsz te ütődött féreg?
2012. dec. 27. 17:10
32/40 A kérdező kommentje:
Aki pedig 12. ként kommentelt...
Teljes mértékben úgy látja a dolgot mint én! :) Köszönöm amit írtál!
2012. dec. 27. 18:21
33/40 anonim válasza:
Drága buta nyavajgók, hát azt sem tudtátok, hogy EU-s követelmény a kutyák csippelése?
2012. dec. 28. 18:28
34/40 anonim válasza:
"Most rakattam be chipet a kutyába. 2800 Ft volt."
Remélem a fidesz leváltása után az új kormány első intézkedése az lesz, hogy akinek csipet találnak a kutyájában azt tárgyalás nélkül fel lehet kötni.
2013. jan. 3. 21:41
35/40 anonim válasza:
"Drága buta nyavajgók, hát azt sem tudtátok, hogy EU-s követelmény a kutyák csippelése?"
És ez ki a rákot érdekel?
2013. jan. 3. 21:46
36/40 anonim válasza:
Véleményem szerint, ha a természet azt szerette volna, hogy a kutyákban csip legyen, akkor minden kutya csippel születne. Annak a baromnak meg aki kitalálta (hogy egy élő szervezetbe beépítsünk egy áramkört) kellene a p.csájába feldugni egy vasalót magas hőfokon.
2013. jan. 3. 21:52
37/40 tetro válasza:
Ha a természet pedig azt szeretné, akkor mindenki dögöljön meg, orvosi beavatkozás helyett...
2013. jan. 3. 21:59
38/40 anonim válasza:
Na mivel rengetegen felháborodtak a chipen és azon a sz@ros 3500~ forinton akkor elmesélem a mi történetünket. Ajándékba kaptunk egy foxi kölyköt, ez három éve volt. Évente 100 000 forint az etetése, oltása, váratlan kiadásai (betegség stb). Nem keresünk milliókat, nem is kapja a legdrágább kutyatápot de úgy gondoltuk ha már kb 15 évre választunk egy kutyát akkor azt tartsuk vagy rendesen vagy ne tartsunk. Akkor kérdezem ezek mellett mi az a 3500~ forint?! Egyébként van egy weboldal ahol nyilvántartják és a menhelyen a chip kódja alapján megtudják nézni a kutya korát, nemét, fajtáját, gazdája nevét, lakcímét. Amikor valaki évente több 10000 forintot költ a kutyájára aki elszökik nem örül neki amikor visszakapja a kutyáját a chipnek köszönhetően ahelyett, hogy a menhelyen előbb utóbb elaltatnák?! Jah és az állatorvos is meg tudja nézni a kód alapján az adatokat. Mi már akkor berakattuk a chipet amikor még nem volt kötelező mert ez nagyon jó dolog. Aki pedig nem tud ennyit kifizetni az, hogy fogja etetni, oltatni, gyógyíttatni??? Szóval megint a tipikus magyar mentalítás jön elő, hogy keressük a legrosszabat az egyébként jó dolgokban. Tudjátok mit én a kutyáját sajnálom annak aki ilyen sz@rrágó és ennyit nem csinál meg a kutyája érdekében. Sőt Angliába a nem tenyésztésre szánt kutyákat mindenkinek kötelező ivartalaníttatni a kutyát (sokkal kevesebb a kidobott kölyök). Megjegyzem egy nőstény kutya ivartalaníttatása 20000~ forint. Remélem itt is bevezetik és akkor kevesebb lesz a felelőtlen állattartó.
2013. aug. 29. 14:20
39/40 doboszoli válasza:
Csak szólok, hogy senki nem a chip-en háborodott fel, hanem azon, hogy KÖTELEZŐ.
Opcióként semmi baj vele.
Önmagában a 3500 forint -átlagos családban- tényleg nem nagy érvágás, de van átlag alatti szinten élő, ill. a többi sarccal együtt gusztustalan, felesleges.
2013. aug. 29. 15:57
40/40 anonim válasza:
Nem értem miért kell felháborodni azon, hogy valami kötelező?! Iskolába is kötelező járni 16 éves korig pedig az se olcsó. Egyébként egy átlag alatt élő család saját magát is nehezen tartja el akkor a kutyát, hogy fogja? Mert ha csak egy opció lenne a chip a kutyát akkor is kell etetni, oltatni. Ezt egy átlag alatt élő család is meg tudja tenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!