Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kutya chip mért kötelező?

A kutya chip mért kötelező?

Figyelt kérdés
Komolyan! Kinek van arra pénze hogy egy hülye kis chip-et tetessen a kutyájába? Másra is el tudják az emberek költeni a pénzüket! És ami a legröhelyesebb hogy azért közelező mert a kormány arra számít kevesebb lesz a kóbor kutya! Ezek normálisak?? Pontosan hogy több lesz a kóbor kutya mivel nem fognak több ezer forintot egy kis chip-re kiadni az emberek! De szóljatok ha nincs igazam!

2012. dec. 25. 18:48
1 2 3 4
 21/40 doboszoli ***** válasza:
37%

Több kérdés felvetődik bennem.

-Mit old meg a chip?

-Hogyan tartják nyilván, névre szólóan?

-Ha a kutya gazdát cserél, át kell íratni, és eredetvizsgáltatni, mint az autót?

-Hogyan oldják meg Lákátos Ármandóék 8-10 bozontos keverékének chipelését? (8-10 per család, az annyi mint...)

-Első körben hány kutya kerül az utcára, határba, stb.?

-Szankcióként olvastam, hogy a chip nélküli állatokat nem oltják be. Nooooormális?

- Ezután a tengerimalacok, és az akváriumi halak következnek?

Egy újabb átgondolatlan, kivitelezhetetlen, (vagy csak óriási költséggel, apparátussal kivitelezhető) pénzharácsolásról van szó.

2012. dec. 26. 06:31
 22/40 anonim ***** válasza:
25%
Ilyet épelméjű ember sohasem találna ki.
2012. dec. 26. 09:21
 23/40 anonim ***** válasza:
28%
Monty Python - Haltartási engedély jelenet
2012. dec. 26. 10:29
 24/40 tetro ***** válasza:
68%

Most rakattam be chipet a kutyába. 2800 Ft volt. Aki ennyit nem tud rászánni, az nem tudom a kötelező oltást miből fizeti. Egyáltalán nem értem, miért kell valakinek kutya, aki egy ebéd árát nem tudja rászánni egyszer.

Ráadásul így legalább a kutyákat nyomon lehet követni. Én azt gondolnám, aki kutyát tart, annak fontos valamiért az állat, és ha elveszik jó ha haza tudják vinni.

2012. dec. 26. 14:51
 25/40 anonim ***** válasza:
62%

Felesleges mindenféle következtetéseket felvonultatni.

Törvényt hoztak, amit tetszik-nem tetszik, be kell tartani.

Aki úgy érzi, rá nem vonatkozik, az megteheti, hogy nem teszi meg, ami elő lett írva. Viszont, ha bebukja, viselje el a következményeit is.

A törvények nem úgy készülnek, hogy népszavazás útján rakják össze őket.

2012. dec. 26. 14:57
 26/40 anonim ***** válasza:
20%

Fogalmad sincs mi az a demokrácia ezek szerint

Amerikában már chippezik az embereket,igaz nem kötelező jelleggel de csak idő kérdése hogy mikor teszik kötelezővé

Úgyhogy ennyit rólad :)

2012. dec. 26. 17:20
 27/40 doboszoli ***** válasza:
25%

Igaz, én is átsiklottam felette, de a kérdező azt feszegette, "miért kötelező?".

A lehetőség eddig is meg volt rá mindenkinek, aki szükségesnek ítélte.

Fenntartom a véleményem:pénzlehúzás, bár szerintem nem fog összejönni az előzőekben felsorolt okok miatt.

2012. dec. 26. 17:59
 28/40 anonim ***** válasza:
53%

"igazából nem rossz ötlet,h regisztrálva legyenek az állatok.de mi történik,ha kimúlik?akkor azért is rohangáljon az ember,hogy bejelentse? "

Eddig is be kellett jelenti az állatorvosnak.

2012. dec. 26. 20:06
 29/40 anonim ***** válasza:
17%

Vicces hogy az emberek még akkor is lepontoznak ha a tényeket mondom el :D

Hát itt van arról szó hogy már chippeznek be embereket is VILÁGSZERTE!:

[link]

Na most bégessetek buta birkák :D Istenem,hogy létezhetnek ennyire tudatlanok,mindegy menjetek RTL-t nézni szánalmas bagázs :D

2012. dec. 26. 23:53
 30/40 anonim ***** válasza:
82%
23:53 itt egyedül te vagy a buta és ostoba, de még baromi naív is:D Kis dedós
2012. dec. 27. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!