Azok a romák, akik magyart öltek rohadjanak meg, de a magyarok akik romát öltek, azokat engedjék szabadon, mi?
Pont a kettős mérce szüli a "rasszizmust", nem pedig a rasszizmus a kettős mércét. Illetve attól függ, melyik oldalról nézzük.
Ha cigány öl magyart, akkor azt kimosdatják, vagy jobb esetben kap pár évet, mint Szögi Lajos esetében. Rosszabb esetben elővesznek egy "zakkant" magyart, akire úgyis rá lehet kenni.
Ha valaki cigányokat gyilkolászik, ahhoz, hogy bebizonyítsuk a rasszista "motívumot" (by Bencze József) előkerítünk pár agyamentet, akikre ráfoghatjuk, hogy ők gyilkolásznak.
Ugye nem hiszed el, hogy az a "halálbrigád", akik hónapokon keresztül vérprofi módon éjszaka gyilkolásztak nyomokat alig hagyva maguk után, hirtelen átmentek amatőrbe és világos nappal lőttek rá egy cigányra?
Nonszensz.
Én is pont ezt mondtam.
Hogy örülhet valaki annak, hogy megöltek egy ÁRTATLAN roma családot? Akik becsületesen jártak dolgozni!
Nem azokat, akik terrorizálják a magyarokat és segélyen élnek! Nem minden cigány egyforma, ha egy jó embert (aki cigány) öltek meg, aki senkinek nem ártott semmit, az szerintem bűn.
Akkor kéne örülni, ha a bűnöző cigányokat ölik meg, vagy azokat, akik terrorizálják a magyarokat!
Sőt magyarok közül is rendőröket. Heves megyében, Heves városon volt egy olyan, hogy a rendőrt behívták kamu ürüggyel a cigány negyedbe és kapa-kasza meg ilyenekkel szétverték a kocsit, alig tudtak elmenekülni. később vissza mentek rohamrendőrökkel, párat talán előzetesbe letartóztattak, de nem hiszem valami komolyabb büntit kaptak volna.
Ilyen helyre miért nem tudna gépfegyverrel bemenni az a nagyonrasszista? Minden városba vannak ilyenek, elég hihetetlen hogy pont egy normálisabbat fogott ki... ezzel is csak kételyben tartják az embereket, én nem hiszem hogy rasszisták ölték meg.
Már megint egy bérkérdező és provokátor...
Ne zavarjon, hogy pont az ellentéte igaz a kérdésednek..
Az igaz kérdés így szólna: Azok a magyarok, akik cigányt *vertek* rohadjanak meg, de a cigányok akik magyart öltek, azokat engedjék szabadon, mi? --> szabadon is engedik őket. Számtalan gyilkos cigány megúszta a büntetést a rendőri kettős mérce miatt.
De ha egy magyar megvédi magát egy rabló cigánnyal szemben akkor azt egyből elviszik a rendőrök.
:D
Vicces vagy...A módszerváltás óta mondj egy ilyen esetre példát...Hogy ha egy magyar romát ölt szabadon engedték...
Ja, nem tudsz ugye?
Kettős mércét a jogrendszerre értik barátom nem az emberek maszek véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!