Miért olyan hihetetlen az, amit a Zeitgeistben előad a pali?
Nem rég láttam az egyik videót, amiben a a pali arról beszél, h vannak gazdasági bérgyilkosok meg stb.
Na most szerintem ez tök elképzelhető, h voltak/vannak ilyen fenyegetések, zsarolások, Usa pont ezt csinálja.
Egyesek mégis úgy állítják, h nem igaz, mintha ők maguk lennének az adott állam elnökei.
Mielőtt elkezdődne az okoskodás, mondom ELKÉPZELHETŐ!
Első válaszoló akkor mi számít bizonyítéknak?Az amit a hivatalos média lead neked az RTL klubbon keresztül?Pfff ne röhögtess :D
Nem értem miért ilyen primitív gondolkodásúak az emberek.Ha nincs bizonyíték valamire az nem is létezik.Ha valamit nem látunk az nincs is.Komolyan,az emberi hülyeség határtalan
Látom megy a lepontozás de senki se mer velem szembeszállni :D Gyáva magyarok,még az interneten is beszarnak
AMúgy jobb i hogy nem vitatkoztok velem,úgyis alul maradnátok :D Na bye birkák :D
Én ilyen pozícióban lennék meg hasonló lehetőségeim lennének biztos, h így csinálnám.
Minek háborúzni, ha meg lehet oldani okosban?
Persze, ha nem megy, jöhet az erőszak, lássák, h komolyan beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!