Szerintem életfogytiglant kéne adni a cigányok elleni gyilkosságok elkövetőinek. Szerintetek?
A kérdező kommentje:
nem vagyok az...de nem is olyan rasszista majom mint ti
Tudod kit majmozzál hülye gyerek.. az miért rasszista, hogy valaki az igazságra törekedik??
Neked kéne életfogytiglant adni.
http://www.youtube.com/watch?v=L1txHHbP7mQ&feature=related
Remélem értitek mi a helyzet.
Felmenteném őket és odaadnám nekik a kisebbségi tárcát=)
Csináljanak, amit jól esik, és amit azok a mocskok megérdemelnek.
Én nagyon sajnálom, hogy elkapták őket. Drukkoltam nekik, ők voltak a magyar Robin Hoodok.
Jaj, olyan naivak vagytok....
Én ebben a helyzetben nem adnék nekik életfogytiglant... Tudjátok miért? Tudjátok, hogyan kapták el őket? Na, elmondom, ha nem olvastátok volna....
Úgy hangzik a történet, hogy az a "halálbrigád", akik hónapokon keresztül éjszaka gyilkoltak vérprofi módon nyomokat alig hagyva maguk után, világos nappal puskával rálőttek cigányokra.... Hihető, mi? Hirtelen átmentek amatőr hülyegyerekbe azok, akik eddig profi módon gyilkoltak? Nem, szerintem nem ők a gyilkosok, csak rájuk akarják húzni, hogy 1. fel tudjon mutatni valamit az "eredményes" rendőrség, 2. igazolni tudják a rasszista "motívumot" (by Bencze) a gyilkosságok mögött, hisz állítólag fehérek az "elkövetők" és náci jelképek vannak rajtuk...
Szerintem sem ők az elkövetők, drága rendőrségünk élen jár a bizonyíték hamisításában, szóval nem tudni.
Viszont nem irigylem őket az előzetesben, mikor az őr beviszi a többiek közé a foglyot akkor megvan, hogy melyik szemmel hányat kacsint attól függően, hogy anya, gyereg gyilkos, esetleg pedofil. Azt viszont tudjuk, hogy előzetesben a cigányok lesznek többségben(meglepő).
Nem az volt a kérdés, hogy a magyargyilkoló cigányoknak milyen büntetést adnátok, hanem hogy a cigánygyilkoló magyaroknak! Én mindkettő csoportnak életfogytiglant!
Aki pedig azt írja, hogy jól tették, az gondolkodjon már el egy kicsit! Az a két cigány, akit megöltek, az hány magyart bántott? Jól tették, hogy megöltek két olyan embert, aki egy magyarnak sem ártott? Ha magyargyilkos cigányokat öltek volna meg, akkor jogos lenne, de ők ÁRTATLAN cigányokat öltek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!