Miért csak 20 éves kortól lehet életfogytiglant kapni?!
1. Nem tudom. Logikátlan.
2. Miért nem lehet 20 éve halállal sújtani a súlyos bűncselekményeket?
Utolsó, szerintem nem olyanra gondol az utolsó előtti, hogyha apu pisztolyával játék közben fejbelövi az öcsikét, az kapjon életfogytot.
De annak a romániai gyereknek, aki a Blahán fosztogatott 1-2 éve és késsel megszúrt egy srácot, meg naponta rabolt, stb aztán visszaküldték Romániába, simán kiosztott volna a többség pár évet. Azt hiszem Maugli volt a médiában a beceneve.
Most valami gyilkososat akartam, amikor kisgyerek szándékosan ölt, de hirtelen ez jutott eszembe.
Mondjuk ha most a 16 éves társukat brutálisan megölő két gyerek nem 14 és 15, hanem 12 és 13 éves lett volna, ugyanúgy teljesen jogosan várná el mindenki szerintem, hogy ugyanannyit kapjanak, amit amúgy kapnának, és ne büntetlenséget.
Sok rosszéletű szülő arra használja a gyerekeit, hogy megtanítsa őket lopni is a büntetlensége miatt. Szolnokon lakom és gyakran történik ilyen a városban, hogy 14 éven aluliak rabolnak és lopnak.
08:45
Nem vagyok hülye,de egy 13 éves már nem olyan hülye,hogy ne tudja azt,hogy embert ölni bűn! És itt most nem a véletlen esetekről beszéltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!