Hitler miért akarta megszabadítani a világot a zsidóktól?
Figyelt kérdés
Az olyan válaszokat nem fogadom el, mely szerint őrült volt.2012. dec. 12. 23:29
11/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm az összefoglalót!
2012. dec. 13. 13:32
12/16 anonim válasza:
Mert kellett a pénzük. Hitler is ember volt, ugyan olyan mint te meg én. Neki is a pénz volt az Istene.
13/16 anonim válasza:
"Hitler is ember volt, ugyan olyan mint te meg én."
Az lehet, hogy TE olyan vagy mint Hitler, EN azonban NEM! Es kikerem magamnak az ilyen osszehasonlitast! Szegyeld magad!
14/16 anonim válasza:
Hát igen, a klisékkel vigyázni kell :)
Ettõl függetlenül igaz, hogy miközben hitlert valószínûleg a korábban leírt rögeszme vezette, azért a pénz is jól jött: a zsidó viszonylag kevesebben a nemzeti vagyon viszonylag nagy részét birtokolták, így vagyonuk elvétele az államnak nagy hasznára volt sok szempontból.
A holokausztot, lebonyolítását tekintve nyugodtan nevezhetjük tömeg-rablógyilkosságnak.
15/16 flindi válasza:
Szerintem nem akarta, ha akarta volna nem lett volna túlélő.
16/16 anonim válasza:
Ahogy olvastam senki sem említette meg a fajelméletet ami nagyon fontos. Úgy gondolta, hogy a felsőbbrendű faj a német faj. A szolganépek voltak például a lengyelek, és a magyarok is. A parazitanépek pedig a zsidók,cigányok..akiket ki kell irtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!