Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hitler miért akarta megszabadí...

Hitler miért akarta megszabadítani a világot a zsidóktól?

Figyelt kérdés
Az olyan válaszokat nem fogadom el, mely szerint őrült volt.

2012. dec. 12. 23:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm az összefoglalót!
2012. dec. 13. 13:32
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Mert kellett a pénzük. Hitler is ember volt, ugyan olyan mint te meg én. Neki is a pénz volt az Istene.
2012. dec. 13. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:

"Hitler is ember volt, ugyan olyan mint te meg én."

Az lehet, hogy TE olyan vagy mint Hitler, EN azonban NEM! Es kikerem magamnak az ilyen osszehasonlitast! Szegyeld magad!

2012. dec. 14. 05:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát igen, a klisékkel vigyázni kell :)

Ettõl függetlenül igaz, hogy miközben hitlert valószínûleg a korábban leírt rögeszme vezette, azért a pénz is jól jött: a zsidó viszonylag kevesebben a nemzeti vagyon viszonylag nagy részét birtokolták, így vagyonuk elvétele az államnak nagy hasznára volt sok szempontból.

A holokausztot, lebonyolítását tekintve nyugodtan nevezhetjük tömeg-rablógyilkosságnak.

2012. dec. 14. 12:06
 15/16 flindi válasza:
Szerintem nem akarta, ha akarta volna nem lett volna túlélő.
2012. dec. 24. 08:28
 16/16 anonim válasza:
Ahogy olvastam senki sem említette meg a fajelméletet ami nagyon fontos. Úgy gondolta, hogy a felsőbbrendű faj a német faj. A szolganépek voltak például a lengyelek, és a magyarok is. A parazitanépek pedig a zsidók,cigányok..akiket ki kell irtani.
2013. jan. 20. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!