Nálunk Magyarországon a hajléktalanokat miért tekintik mind a politikusok mind a társadalom bűnbaknak?
"Most vették, illetve veszik el több 100 ezer ember rokkantnyugdíját, és adnak helyette vagy semmit, vagy havi 30-40 ezer Ft-ot a korábbi 80 ezer helyett."
Rengeteg ember leszázalékoltatta magát anno, mert haverja volt az orvos. Vannak falvak, ahol a cigányok megfenyegették a dokit, hogy rokkantosítsa őket. Szóval ez sem igaz ilyen formában, hogy mindegyikkel szemben igazságtalanság történt volna. (Ja és nem vagyok Fideszes)
Ezen én is elröhögtem magam, h a kérdező Mexikóba akar menni:)
Egyébként hagyjuk már ezt a kajli dumát, h így szegény, úgy szegény hajléktalanok.
Polgárőrként Pesten millióval találkoztam, legnagyobb baj, h ők maguk is szarnak az egészre.
Rendőrökkel jártunk, akiknek az aluljárókban lévő hajléktalanokat tájékoztatni kellett arról, h hol van szállás, mert van hely.
Mikor tavaly az a nagy hideg volt még a Készenléti Rendőrség is ki volt jelölve, h kötelesek az ott megjelenő hajléktalanokat befogadni.
Meg ezer ilyen szal akkor jártassátok a szátokat, ha nem csak a tv-ben láttatok már csövest, hanem foglalkoztatok is velük.
"Neked az fáj elsősorban, hogy voltak visszaélések, és ezért megengedhetőnek tartod, hogy mindenkin üssenek."
Az, hogy mindenkit visszarendeltek felülvizsgálatra, nem jelentette, hogy mindenkitől elvették a rokkantsági nyugdíjat. Bízom benne, hogy csak azoktól, akik nem igazán voltak rokkantak. A mindenkit ütünk elvvel természetesen én sem értenék egyet, de lássuk be, sokan nem véletlenül nem jelentek meg a kötelező felülvizsgálaton.
"A vizsgálatok korrektségével is van baj a hírek szerint. Olvasni lehet, hogy rákos, súlyosan sérült emberektől is vontak meg ellátást."
Erről sajnos nem hallottam, ha valóban ezt tették, akkor ez szégyenletes.
"hogy sokan többre becsülik az állatokat, mint a nélkülöző gyerekeket, embereket."
Igen. Mert az állat ismeri a hálát. A legtöbb állat sokkal többet ér 1-1 embernél. Egy éhező állat nem utasítja vissza az ételt ha kap, és másnap hálásan tér vissza, megköszöni azt.
Ellenben egy csövesnek egyszer adtam a szendvicsem visszadobta hogy neki pénz kell. Hát dögöljön meg éhen a saját szarában ott ahol van.
Mindemellett az állat ránk van utalva, ha nem adunk neki enni, meghal.
A csöves tudna segíteni a helyzetén, ha más nem, egy szállón lefürödve, ruháit kimosva. Mert lehet ilyet csinálni.
Csak a többségnek kényelmesebb az utcán hemperegve maga alá szarnia.
"ami egy vidéki embernél azt jelenti, hogy több ezer Ft-ot fizethet csak azért, hogy egy szakorvosi rendelésre eljusson."
Demagógia.
Ha orvoshoz megy, az orvos ad OEP papírt amivel ingyen utazhat. Vagy a megvett jegyet visszatérítik.
OEP hitelezett menetjegynek nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!