Mit gondoltok arról, hogy a neonácik megagyaltak egy indexriportert? (VIDEO)
Jobbikos vagyok, de azért az ilyen csürhét én sem szeretem, ami itt a videón van, ellenben... az Index újságírói már nagyon régóta húzogatták az oroszlán bajszát, legalább most ez az egy megtanulta, hogy:
"Ne szólj bele, mer’ ez nem egy telefon
És hogy ha kihúzod a gyufát, hát jön a pofon"
(Egész jól hasznosíthatók a Tankcsapda idézetek az életben :D )
00:06!
Értem, tehát ezek után bármelyik Jobbikos, Kurucos elkezd kamerázni, megverhetik? Vagy mi? Mert ezen az elven...
A sajtó az sajtó. Azért van ott, hogy tudósítson arról, ami történik. Ha valaki állat módjára őrültségeket kiabál, akkor arról. Ez nem bajusz rángatás - de még arra sem lehetne válasz a fizikai erőszak.
Azért az MSZMPből itt maradt fletó fan nyuggerek is neki szoktak esni tudósítóknak, mint a rétesnek, mikor azok Gyurit a sosem volt szakdolgozatáról faggatják. Nem egy ilyen eset volt, hogy vörös nénikék rongálták a kamerát, csapkodták a riportert.
Csak úgy zárójelben.
00:17! A parasztság (és nem a földműves értelemben) az parasztság mindenhol - legyen az Jobbikos mitugrász vagy egy komcsi nyugger. Egyik sem elfogadható.
És az, hogy a másik is ezt csinálja, nem lehet magyarázat, hisz pont azoknál kéne nekünk különbként viselkedni - vagy tévedek?
"Azért az MSZMPből itt maradt fletó fan nyuggerek is neki szoktak esni tudósítóknak, mint a rétesnek, mikor azok Gyurit a sosem volt szakdolgozatáról faggatják. Nem egy ilyen eset volt, hogy vörös nénikék rongálták a kamerát, csapkodták a riportert. "
Ezen az eseten én is röhögtem :D
Amúgy nem mentség ez, Tomcat is szokott így provokálni, skinhead cuccban bemegy az antifasiszta tüntetők közé kamerázni, de ő legalább nem csodálkozik, ha belekötnek. H.ülye volt a tudósító, túllőtt a provokálással egy szintet és orrba vágták, előfordul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!