Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a neonácik megagyaltak egy indexriportert? (VIDEO)

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 23. 23:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
igen, ezeket én is akartam mondani csak már nem akartam tovább bonyolítani a beszélgetést, mert a kérdés másról szól... bár itt a politika topikban mindennapos a kérdéstől való távolodás
2012. okt. 23. 23:54
 12/23 anonim ***** válasza:

Jobbikos vagyok, de azért az ilyen csürhét én sem szeretem, ami itt a videón van, ellenben... az Index újságírói már nagyon régóta húzogatták az oroszlán bajszát, legalább most ez az egy megtanulta, hogy:

"Ne szólj bele, mer’ ez nem egy telefon

És hogy ha kihúzod a gyufát, hát jön a pofon"

(Egész jól hasznosíthatók a Tankcsapda idézetek az életben :D )

2012. okt. 24. 00:06
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

00:06!

Értem, tehát ezek után bármelyik Jobbikos, Kurucos elkezd kamerázni, megverhetik? Vagy mi? Mert ezen az elven...

A sajtó az sajtó. Azért van ott, hogy tudósítson arról, ami történik. Ha valaki állat módjára őrültségeket kiabál, akkor arról. Ez nem bajusz rángatás - de még arra sem lehetne válasz a fizikai erőszak.

2012. okt. 24. 00:15
 14/23 A kérdező kommentje:

Azért az MSZMPből itt maradt fletó fan nyuggerek is neki szoktak esni tudósítóknak, mint a rétesnek, mikor azok Gyurit a sosem volt szakdolgozatáról faggatják. Nem egy ilyen eset volt, hogy vörös nénikék rongálták a kamerát, csapkodták a riportert.

Csak úgy zárójelben.

2012. okt. 24. 00:17
 15/23 anonim ***** válasza:
áááá ilyen egy sem volt most találtad ki!!!:D ezek Gyurcsány hívők félelmetesebbek akármelyik szélsőjobbosnál
2012. okt. 24. 00:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

00:17! A parasztság (és nem a földműves értelemben) az parasztság mindenhol - legyen az Jobbikos mitugrász vagy egy komcsi nyugger. Egyik sem elfogadható.

És az, hogy a másik is ezt csinálja, nem lehet magyarázat, hisz pont azoknál kéne nekünk különbként viselkedni - vagy tévedek?

2012. okt. 24. 00:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Azért az MSZMPből itt maradt fletó fan nyuggerek is neki szoktak esni tudósítóknak, mint a rétesnek, mikor azok Gyurit a sosem volt szakdolgozatáról faggatják. Nem egy ilyen eset volt, hogy vörös nénikék rongálták a kamerát, csapkodták a riportert. "

Ezen az eseten én is röhögtem :D

Amúgy nem mentség ez, Tomcat is szokott így provokálni, skinhead cuccban bemegy az antifasiszta tüntetők közé kamerázni, de ő legalább nem csodálkozik, ha belekötnek. H.ülye volt a tudósító, túllőtt a provokálással egy szintet és orrba vágták, előfordul.

2012. okt. 24. 01:02
 18/23 tavol elo ***** válasza:
95%
Es ezek ciganyoznak, hogy a ciganyok nem tudnak viselkedni? Miert ez kulturalt viselkedes? na meg, hogy a ciganyok csak falkaban erosek es sokan mennek egyre, most itt nem ez tortent? Mutassa mar meg a jobbik a keresztyen ertekeket, a bekeszeretet, es a kulturalt viselkedest mint kovetendo peldat mert ez minden csak eppen se nem keresztyeni se nem kulturalt!
2012. okt. 24. 03:57
 19/23 anonim ***** válasza:
28%
Támogatom. Az index épp elég nagy szarkavaró.
2012. okt. 24. 06:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebbe még bele se gondoltam, hogy lehet a riporter azért ment oda, hogy szítsa a kedélyeket. Bár ki az a hülye, aki egy kis politikai botrányért megveretteti magát?
2012. okt. 24. 09:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!