Mit gondoltok arról, hogy a neonácik megagyaltak egy indexriportert? (VIDEO)
A kérdés arra vonatkozik, hogy miért olyan hülye a riporter, hogy közéjük megy amikor ... khm ... ismert a vérmérsékletük?
Vagy az mitől ilyen taplók akik közé mentek?
Vagy az a pár centire álló rendőrök mi a halál kínját csináltak közben?
Elsőnek üzenem, hogy én egy Jobbikos vagyok, és azok az aranyászokon és Romeren nevelkedett kopaszok, akik a videón láthatóak, nem nevezném bajtársamnak.
Sajnos, vagy nem sajnos, ezek az arcok is a szavazótábor részei, nem túl nagy számban, de masszívan.
Nem rossz...
Kérdező, az ilyen emberek miatt rossz a jobbik megítélése, mint akik itt vannak a videón.
(Én nem vagyok az, de pozitívan látom, hogy te, jobbikos létedre elítéled őket! Több ilyen ember kéne azon az oldalon.)
23:40! "Bár azt kétlem, hogy a jobbik vezetősége velük egy szinten lenne, de nem ítélik el őket emiatt ez tény"
Ismered azt a mondást, hogy bűnösök közt cinkos aki néma? És ne hidd, hogy csak azért, mert a vezetőség nem Auschwitzozik kamerák előtt, attól ők más szinten lennének - amíg nem mondják ki, hogy ezt így nem, addig bizony ők is ezen a szinten vannak...
Amúgy meg egy jó indokot mondok neked, hogy miért nem teszik: mert a választóik nagy részét pont az ilyen szalonképtelen emberek teszik ki. Ha lefaragnák őket, akkor elveszítenék a "radikális" jelzőt, nem lennének elég szélsőjobbosok a támogatóknak, és 2014-et már a parlamenten kívül kezdenék. A Jobbiknak nagyon jó az, ha benne vannak a hírekben, ha róluk beszélnek (a rossz sajtó is sajtó!), és mondhatják, hogy őket alaptalanul vádolják. Ez nekik mind jó.
Valószínűleg azért nem határolódnak el, mert a szavazó az szavazó, ha jó, ha rossz.
Aki szereti a Jobbikot, amúgy is oda szavaz, aki nem, az meg ha az ilyen emberek eltűnnek, vagy a párt elhatárolódik sem fog rájuk szavazni.
Ellenben ha felszólal, hogy márpedig ezt nem kéne, akkor lehet a saját szavazóinak egy részét veszítené el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!