Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lehetetleníti el a...

Miért lehetetleníti el a kormány a becsületes, dolgozni akaró-eddig is dolgozó- emberek életét? Most egy ilyen család mint mi, mi a rákot csináljon?

Figyelt kérdés

Mindenhova olyanokat keresnek,akikre kedvezményt kapnak. A Párom felmehetne Pestre dolgozni,de az albérletet fizetve sem jönnénk ki anyagilag,és mivel eddig is becsülettel dolgozott,nem igényelhetnénk azt a kedvezményt sem,amit erre szántak. Ma bejelentették,hogy ennyi volt a munka,dönthet,hogy ma még dolgozik e,vagy inkább hazamegy? Helyben lett volna munka,de oda pályakezdőket, Isten-nyilás kártyával rendelkezőket keresnek,a környéken nincs munka,Pestre is tőke kellene,hogy dolgozni mehessen...

Mélyen felháborít,hogy mi,kicsi-dolgos balfékké lettünk mások hülyesége miatt!

#kormány #ellehetetlenítés #vs. munkás ember
2012. okt. 8. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Nincs piacképes szakma ma itthon? Na itt be is fejezem a vitát, mert nincs értelme folytatni, ilyen panelprolikkal szemben.
2012. okt. 8. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Őszintén kíváncsi vagyok, hogy Spanyolországba mi lenne a munkátok(ahol több mint kétszeres a munkanélküliség). Persze mondhatnám Dél Itáliát is...
2012. okt. 9. 11:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Elég ha azt írom,hogy Szolnok megyében lakunk? De azt is írhatnám,hogy a munkáltatóm nem csak velem tolt ki,és a kilépő papírokat az sem tudja megszerezni már több mint 1 éve,akinek lejárt a gyes-e is,és az a személy sem talál munkát,akinek csak 1 gyermeke van és lenne aki viszi-hozza az oviból és ovi után marad a gyerekkel... Nálunk egyik sincs! Albérletet képtelenség fizetni...

A Párom biztonsági őr,épület asztalos és létesítmény tűzoltó tanfolyamot is végzett! Mióta kijárta a középiskolát (17 évesen) azóta folyamatosan vagy dolgozott,vagy tanfolyamon volt! Soha nem volt munkanélküli! Nem akarna dolgozni??

Ma megint volt az utca végén levő helyen,ahová nem vették fel,ma nagyon érdekesen néztek rá,mert ilyen "háttérrel" munkanélkülivé vállt!

2012. okt. 9. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Most komolyan azért nem dolgozol mert gyereketek van? És emiatt meg sem próbálsz állást keresni mert úgysem kapnál megfelelőt?
2012. okt. 9. 15:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Kanold meg! Most őszintén! 3 gyereket be mertünk vállalni,a legkisebb 1 éves! Senkink nincs,aki a gyerekekre vigyázna míg én oda vagyok- már ha lenne munkahely a környéken!! A netes átverős,munkának nevetett valamikre meg nem vagyok vevő! Legyek gané,mert ilyen lusta féreg vagyok!!! Ha az ismerős 1 gyerekkel nem talál munkát,szerinted én fogok? Arról nem is beszélve,hogy elvileg gyeden vagyok,aminek az elbírálása még most is folyik- mivel a munkáltató nem kellőképpen együtt működő!! És akkor én vagyok a lusta féreg??? Szerinted 3 gyereket ellátni,a házat rendben tartani,fát vágni,behozni,begyújtani olyan kismiska??

De itt most nem rólam van szó!! Asszem elég világos amit leírtam!! És nem mi vagyunk az egyetlen ilyen balfék család,aki az állam hülyesége miatt szív! Vannak még rajtunk kívül is,és rengetegen!! -csak a rengetegből soknak van anyuci-apuci,akik segítenek ezzel-azzal.

Mi igyekszünk a saját lábunkon meglenni,saját erőből! Segély összesen a gyermekvédelmi kedvezmény amit igényelünk,munkanélkülit nem!! Még mindig lusta,utolsó senkiházinak tartassz minket?- bár ezt így nem írtad,de ki lehet olvasni a sorokból!

2012. okt. 9. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!