Ez rasszizmusnak számít?
Utálom,gyűlölöm a kínaiakat.De nem a bőrszínük miatt,hanem azért mert macskát és kutyát esznek.Ezért gyűlölöm őket.
És más ázsiai népeket is.
A zsidókkal semmi bajom.Van is zsidó ismerősöm.
Rasszista vagyok?
"...az emberek nem egymástól elszigetelten élnek, hanem közösségekben, ahol érintkeznek egymással és a hatások alól nem vonhatja ki magát senki. "
De igen, például a szüleim, rokonaim mind húsevők, én viszont vegetáriánus vagyok. Ismerek olyan embert, aki a közel-keletről származik, mégsem muzulmán, ahogy a kategórizált gondolkodásunk alapján gondolhatnánk, hanem ateista! Magyarországon sem mindenki keresztény vagy zsidó, ahogy pedig a közel-keleten gondolják rólunk, hanem például itt is vannak ateisták is.
Kínában sem mindenki eszik kutyát, ahogy Olaszországban sem mindenki eszik macskát, pedig azt terjesztik róluk!
Szóval az igaz, hogy az átlagos emberek hasonlóak, de sokan "kivonják magukat a hatások alól", hiába nem élnek elszigetelten!!!
A lényeg, hogy ne higgyük, hogy aki Indiából jön az mind hindu, hogy az izraeli az mind zsidó, vagy hogy az amerikai tonnaszámra zabálja a marhahúst! (hiába a többségre igaz)
és ne kezdjünk eleve utálni valakit, mielőtt egyáltalán ismernénk!!!
"Én a malacokkal vagyok."
Meg is látszik rajtad, tetró, pláne amikor mindenkit megpróbálsz leráncigálni magad mellé a sárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!