Ez rasszizmusnak számít?
Utálom,gyűlölöm a kínaiakat.De nem a bőrszínük miatt,hanem azért mert macskát és kutyát esznek.Ezért gyűlölöm őket.
És más ázsiai népeket is.
A zsidókkal semmi bajom.Van is zsidó ismerősöm.
Rasszista vagyok?
Csak mert lehet, hogy még a kutyánál is intelligensebb.
-> [link]
Igen, de az indiaiak baja legyen. Viszont te az intelligenciából csinálsz problémát. A birka is relatíve értelmes állat egyébként.
Ezért ne utálj népcsoportokat! Ha már itt tartunk, sokkal elítelendőbb pl. a kanadai fókairtás vagy a japán bálnavadászat. Nagyon sok vegetáriánus van Ázsiában is, akik talán még nem is láttak macskahúst.
Kérlek ne általánosíts, és ne utálj ártatlan embereket ok nélkül!
De nem csak az intelligencia számít,hanem az érzelmek is.Egy kutya vagy egy macska szereti az embert.A disznó nem fog úgy szeretni téged,mint egy kutya.A polip meg főleg nem.De én polipot sem ettem még.
A kutya csóválja a farkát,pacsit ad,a macska dorombol,hozzámdörgölőzik.Játszanak velem,szeretnek engem.
Ez a legfontosabb.
Elkeserítelek, felveheted Dél-Amerikát is a listádra, mert ott meg tengerimalacot esznek.
Egyébként ha disznót kismalac korától úgy nevelsz, mint egy kutyát, foglalkozol vele, tanítod, akkor ugyan úgy fog pacsit adni, dörgölőzködni stb. Amúgy hogy viszonyulsz a lovakhoz? Mert hogy a magyar bizony megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!