A feketék mennyivel jobbak a cigányoknál?
Franciaországba készülök, úgy hallottam sok ott a bevándorló Afrikából.
A feketék ugye jobbak mint a cigányok itthon? Kérem olyanok válaszoljanak akiknek vannak tapasztalai, nem akarok meglepődni ott. :)
Emlékezetes, mikor egy fényképészt Párizs külvárosában agyonvertek a négerek , úgy, hogy a kislánya és a felesége végignézte a bezárt kocsiból, és imádkoztak, hogy őket ne erőszakolják, és öljék meg.
Alapjába véve itthon a börtönben lévők kb 60%vallja magát cigánynak (ez durva szám, mivel a legdurvább elképzelés szerint is a cigányság 800.000 körüli népességen van.) A négerek is olyan 60% rátán operálnak külföldön (Amerika, Francia).
Persze lehet rasszistázni, de a tény az tény. Barack Obamára a négerek 98% szavazott, azt ugye tudjuk, hogy azért mert fekete, és tesó.(gyengébbek kedvéért ez rasszizmus) Viszont, ha én egy elnökre azért szavazok, mert ő is fehér, akkor én vagyok a legnácibb rasszista ember és villamosszékbe kell dugni engem.
Tessék elgondolkozni ezen.
A franciaországi négerek se különbek sokkal a cigányoknál,sőt még rosszabbak is néhány szempontból.
Emlékezz csak vissza a 2005-ös zavargásokra!
Mikor az arabok-négerek és a cigányok karöltve gyújtották fel az autókat,iskolákat stb,fél Franciaország lángokban állt.
Le Pen már a hadsereg bevetését követelte!
itt egy link a zavargásokról: [link]
Több mint 10ezer autót gyújtottak fel,továbbá 800 középületet,iskolákat,hivatalokat,rendőrségi épületet gyújtottak illetve rongáltak meg.Összeverték a francia rendőröket és a fehér embereket,és ki tudja hány ember öltek meg(Amikről ugye direkt nem számolt be a francia média,nehogy mégjobban felszítsa az ellentéteket és polgárháború legyen)
Végül Sarkozy oldotta meg a helyzetet,úgy,hogy kihirdette hogy azt a zavargó bevándorlót akit elkapnak,kitoloncolják az országból.
Vagy még fél évvel lehetett olvasni a Népszabadságban hogy a Párizsi néger gettó egy a feketék faji felsőbbrendűségét hirdető csoportja bement a zsidó negyedbe és géppisztollyal lőtték a zsidókat és boltjaikat.
A francia zsidók ezért(és még sok másért) lényegében gyűlölik is őket a többi bevándorlóval együtt.itt egy link: [link]
Szóval néger..cigány..egy kutya mind!
Semmivel se jobbak. Még nincsenek sokan, nem is lesznek, mert kirugdaljuk őket innen. Cigányokat is. Persze ez is időbe telik. Nekünk is azt kéne csinálni, amit most szabolcs megyébe, 4-5 fős csoportokat alakítani akik egy megyébe "letelepednek" megnézik az aktuális ottani helyzetet, majd kieszelnek egy tervet, aztán egyik éjszaka berontani, a sok éhes szájba bedugni a 12-es sörétest, és reccs! ezt kéne, ha ez így menne legalább fél éven keresztül, és eljutna a cigányok fülébe, akkor biztosan visszább vennének a tempóból, és a házból ki se jönnének.
Viszont a kö*sög zsidóknak nem tetszik, jóhogynem 100 milliót nem adnak már a nyomravezetőnek..
És most gondoljuk el. Megölnek egy magyart. "rendőrség" az a f*szkalap társaság hol van?? jaaaa, egyszerűbb ha leülnek és egymás farkát verik. gratulálok.
Kezem között tartottam én majd a fél várost,
két év múlva befejezem a 8 általánost.
Ennyi ésszel mit kezdhetnék, nem is tudom.
A demokráciát szolgálom.
Divízió 88 - Rendőrállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!