Miért hagyták a nagyhatalmak hogy Németország úgy megerősödjön hogy kitörje a 2. világháborút?
Szerintem a 20-as években még nem látták előre, hogy Németország így meg fog erősödni, ilyen rövid idő alatt.
Korlátozták az első világháborút lezáró békében a németek fegyverkezését, de a 30-as évek elejétől olyan gyorsan fejlődött Németország, hogy azért nem mertek vele szemben keményebben fellépni, mert már féltek tőle.
Egyet értek az előttem szólóval! Az első vh sok országnak nagy veszteségeket okozott és csak a saját gondjukkal foglalkoztak és ugye ezeket a gondokat tetézte a világválság is! Hitler ugyebár ezt a helyzetet használta ki okosan hogy amíg mindenki a saját bajával foglalkozik ő addig megerősíti a saját és Német ország hatalmát!
Az USA: Vannak akik szerint az "igazságért és a szövetségesekért" harcolt vannak olyanok is akik azt mondják csupán "haszonért" lépett be a háborúba! És sajnos az utóbbi eset nem is elképzelhetetlen dolog, mert bizonyos emberek tényleg csak nyertek a háborún!
Nyilvánvalóan a zsidók szervezték meg saját társaiból 3-4 millió legyilkolását...
A lényeget már előttem leírták hogy miért erősödött meg így NO. Az első VH-ba az USA azért avatkozott be mert a németek kilőtték a Lusitaniát (elnézést ha rosszul írom). A másodikba mert Németország üzent hadat az USÁ-nak (Ekkor történt az amikor Magyarország is hadat üzent az USÁ-nak). Plusz még ott volt Pearl Harbor.
Mert aztán a cionista zsidókat marhára érdeklik hogy mi történik a saját társaikkal
Egy dolgot persze elfelejtettél megemlíteni: Amerika kiprovokálta hogy megtámadják őket a második világháborúban,azért elgondolkodtató hogy a japánok miért támadták meg őket,szerinted csak úgy ok nélkül rátámadtak Pearl Harbor-ra?Nem hinném
mert nem volt választásuk
tudod mért építettek a franciák maginot vonalat?
olyan szintű emberveszteségük és a válság miatti gyerekvállalás hanyatlásával csak védekező hadviselésben gondolkodhattak
amúgy sem akartak háborút a győztesek lakosai mert még elég keményen emlékeztek az első világégésre
azt mondták kösz nem kell második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!