Honnan tudom meg, ha adatokat gyűjt rólam a titkosszolgálat ill. ha megfigyelnek?

Szervezz kamu titkos találkozót Csókakőre, telefonon.
Nézd meg a híradót, ha a TEK megszállta Csókakőt, akkor lehallgatnak.

", akár munkából, akár hobbiból kifolyólag, hogy figyeljenek"
Én szeretek szabadidőmben zenét hallgatni.

"21:03 Szerintem nincs, de 2011. szept.11 -én a Közel-Kelten voltam és azóta is rendszeresen járok és élénken keresem azt a Közép- vagy Dél- amerikai országot akik állampolgárságot adna."
Náci német leszármazott vagy Argentínából, aki Izraelben járt?
Ez adhat rá okot.

Szerintem már onnan tudhatod, hogy közel-keleti barátaid vannak. Minél több nem európai kapcsolatod van, annál valószínűbb; persze az egyes régiók eltérő súlyozással rendelkeznek. De a közel-keleti az magas pontszámot jelent - valamivel kevesebet a kínai és az orosz.
További tényezők, ha részt veszel/vettél valamilyen poiltikai jellegű aktivizmusban. Netán szervezett bűnözésben. Tömegkommunikációban. Állami erőszakszervezetekben. Vagy olyan ismerőseid vannak, ki ezek valamelyikében érintett.
Mindez persze feltételezés. Ha én lennék a titkosszolgálat, akkor valami ilyesmi rendszert vinnék.

Pl. hívás közben berreg, kattog a telefonod, egy harmadik személy pofázik a háttérben, miközben ketten beszélgettek, de láttam olyat is, hogy haverom még fel sem vette a telefont, de már csutka hangerőn hallotta, ahogy a hívó fél beszél. De legalább rövidebb dolgok közléséhez nem kellett felvennie a telefont, így pénzt spórolva nekünk :D
Ha meg külön ember van rád állítva, az néha elég balf@sz tud lenni, és előbb-utóbb feltűnik, hogy követ, figyel, fényképez, stb.

Mennyibe kerulhet, egy ember figyelese? A figyelo fizetese, a lehallgato technika, es azoknak a fizetese, akik visszahallgatjak a felveteleket. No es persze a mindehhez tartozo burokracia. Hatha meg kulfoldre is csaszkalsz, a repulojegy a figyelodnek.
Szerintem te tudod, hogy megersz-e "nekik" (nem tudom kinek) ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!