Nemetorszagba vagy Ausztriaba koltoznetek ki?
Hát nem is tudom... Mindkettő jó lenne.
Ausztriában vagy Burgenlandba vagy valahova a hegyekbe költöznék.
Németországban pedig vagy a Bajor Alpokba vagy valahova északra a tengerpartra.
Hála az égnek, én most érettségizek, de szakmát már Ausztriában szerzek. Sajnos anyuéknek hatalmas hiteljük van, és eladják a házat (az fedezi a hitelt), meg az üzletüket, de az üzlet pénzéből kint nyitnak egy új üzletet. Én asztalos szakma felé veszem az irányt. Ott megbecsülik, és megfizetik azt a szakmát. Tisztességes emberek élnek ott. Ha az utcán hagyom a biciklimet, az reggelre is ott van, nem szemetelnek, és van nyugdíj, rendkívül barátságosak a magyarokkal ellentétben. Nem ismerem az utcán sétáló nénit, vagy bácsit, de köszönnek, hogy Grüßgott!, van közbiztonság...sorolhatnám még....
Németország is jó hely, ott is voltam párszor.
Megfizetik, mert megfigyeltem, hogy a Porsche-ból, vagy egy M5-ös BMW-ből általában a papák szállnak ki. Vagyis, ez azt jelenti, hogy annyira jó az életszínvonal, hogy az ember élete végére megengedhet magának egy luxus autót vagy luxus lakást/házat. Itthon? Apám 60-éves, egész életét a munka töltöttel ki, most is dolgozik, és csak egy Peugeotból száll ki...az is lízingbe...és mostt a saját háza is menni fog. És nem ő tehet róla, hogy a hitel ennyire felugrott. SZÉGYEN ez az ország.
Egy 18 éves fiatal véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!