Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet büntetni?

Lehet büntetni?

Figyelt kérdés
Röviden vázolom! Kijelentettünk egy személyt a lakcímünkről ( kényszerkijelentés),ő bezzeg 4 éve nem tud új lakcímet megadni,tehát azt a lakcímkártyát használja,amin még a mi címünk szerepel fiktívként.Most ezt a hölgyet felvették ugyanaz a cég,ami engem is foglalkoztat.Persze belépéskor ugyanezt a lakcímkártyát használta+ rengeteg levele jár hozzánk.És ez 4 év után most derült ki,mikor bementem a munkahelyemen megtudakolni,hogy milyen lakcímkártyát hozott a kisasszony magával.Ilyenkor mi a teendő?köszi a válaszokat

2012. aug. 30. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egy munkahelyen dolgoztok, miért nem beszélsz vele, hogy ne adja meg a ti címeteket, mert a leveleit nem kapja meg? A munkahelyeden jelezheted, hogy a cím nem valós, mert ott te laksz. Amúgy ez téged, mennyire érint hátrányosan?
2012. aug. 30. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóltam a munkahyelyen,de nem akarnak ebből bajt csinálni...ennyit mondtak,úgy tesznek,mintha nem is tudnának a dologról.Beszéltem a kisasszonnyal is,de sztem szándékosan (is ) teszi ezt velünk.Hátrányosan érint,mert jönnek a levelei hozzánk,vádol,hogy nem adjuk át neki az összeset stb.+behajtók is gyakran fordulnak meg nálunk,mert nem fizet semmilyét.És ráadásul mi el akarjuk adni a lakást,akkor viszont az új tulajnak gyűlik meg vele a baja.kiborító ez a helyzet.
2012. aug. 30. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:

visszaél az adataitokkal. szerintem ez rendőrségi ügy, fel kell jelenteni. kb ugyanaz mintha egy lejárt diákkal akarnék kedvezményeket igénybe venni.

ez tuti btk lesz. szerintem.

2012. aug. 30. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Vádol? A leveleit egy mozdulattal dobnám a kandallóba. Ha jószívű lennék csak kiírnám, hogy XY már nem lakik itt, amíg a postás meg nem tanulja. Még mindig nem értem hol tud ebben a helyzetben kitolni veletek. Maximálisan ő van alul. (amúgy a kényszerkijelentőt, el tudod küldeni a levelezőtársainak)
2012. aug. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!