Permetezik az embereket?
http://www.youtube.com/watch?v=lHVW4eXBG4Q
http://www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ&feature=player_em..
hú b@zmeg : D ez a döncike pályázhatna a gyakorikérdések legsötétebb idiótája posztjára.. : D bár azért lennének komoly ellenfelei.. :D jó tudom persze nem lehet meggyőzni senkit h mérgeznek minket és globális népességcsökkentés zaljik.. de azért van itt 2 kép amit szeptemberbe lőttem.. tisztán látszik ahogy feloszlott a kemtrél csík után ott maradt valami.. tippelhetünk, pl aluminium, bárium és stroncium elsősorban? áá biztos nem, nyilván csak a kerozin égése során ilyen lett a "kondenzcsík" és mindenki hülye aki ebben kételkedik.. : D
na menjél szépen kapcsolt be az rtl-t, nézd az újszülött medvebocsokat a veszprémi állatkertbe és higgyél el mindent amit a drága média az arcodba nyom
Én nem értem, miért olyan nehéz megkülönböztetni egy kondenzcsíkot egy ilyentől. Marhára nem ugyanazok a tulajdonságaik, mégis hitegetik egyesek hogy ebben nincs semmi különös, nem kell ezzel foglalkozni...
Ami viszont már több mint érdekes: miért támadják ennyire agresszívan az ellenérvelők azokat, akik agyalnak a témán?..:) Nem hiszem hogy mások érdekében pazarolnák az idejüket arra, mit gondol az a szerintük "agyhalott", "hiszékeny" társadalom, ha nem foglalkoztatná mégis őket a véleményük. Ez a túlzott támadás már-már kétségbeesés szagú nekem. Egyébként ha külföldön menekülnek az ilyesfajta, politikához irányuló kérdésektől, az is biztos csak véletlen..
Ilyen képeket én is fotóztam anno, még keresztezik is egymást a csíkok. Tegnap is alig látszott az ég kékje ezektől a tejfehér dolgoktól egyes helyeken, de most már az a ritka ha nem így látom... A növények és a termések elhalása pedig miért nem elég meggyőző bizonyíték? És a hajvizsgálaton kimutatható alumínium, az mégis hogy a jó életbe került oda akkor? A nehézfémmérgezésnek sincs semmi köze ehhez gondolom. Végsősoron még kiutat is kínálnak ebből a biztosan csak általunk feltételezett problémából, hisz a jó kis génkezelt magok - amik ellenállnak a kémiai támadásoknak - állnak rendelkezésünkre.
Szóval akik szerint ez normális, azoknak el lehet gondolkozni, melyikünk is most a manipulált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!