Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Permetezik az embereket?

1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én jómagam egy ideig kon.teo hívő voltam, paranoid kő keményen, aztán sok elméletben csalódtam, hogy mekkora piskóta. Van pár ,amitől még mai napig tartok, de már nem veszem komolyan. De amikben nem hiszek, azokra én is szkeptikus hozzáállással válaszolok, mert elfogulatlanul és nem álmodozóként kell hozzáállni. A másik hogy magamon tapasztalom, a naívitásra figylemetlenségből átmenetileg hajalmos de nem annyira elveszett emberek mint én is/ talpa alól is képes kicsúszni rendesen a talaj az ilyen blogok olvasása által, és ki tudja még milyen ostobaságot követnek el, még öngyilkosság is megfordul ilyenkor az mber elmélyében védekező stratégiaként, hogy mennyivel jobb, ha úgy száll ki, mintha valami rémség csapna le a Rotschild démonok karmaiból. Egyszerűen elveszett állapotban jó szkeptikusok megközelítését is olvasni, főleg ha van benne igazságtartalom, hihetőség, mert visszaránt a szakadékból, mert esetleg reménysugarat ad, felnyithatja a helyes irányba a szemeket. Csak ugye ott a gond, hogy mindkét oldalnak marhára igaza van, meg nem is, vannak meggyőző jelek, érvek, és vannak meggyőző cáfolataik is, hol ez, hol amaz az oldal az erősebb,és tesség eldönteni, akkor mi is van????
2012. okt. 12. 00:53
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

hú b@zmeg : D ez a döncike pályázhatna a gyakorikérdések legsötétebb idiótája posztjára.. : D bár azért lennének komoly ellenfelei.. :D jó tudom persze nem lehet meggyőzni senkit h mérgeznek minket és globális népességcsökkentés zaljik.. de azért van itt 2 kép amit szeptemberbe lőttem.. tisztán látszik ahogy feloszlott a kemtrél csík után ott maradt valami.. tippelhetünk, pl aluminium, bárium és stroncium elsősorban? áá biztos nem, nyilván csak a kerozin égése során ilyen lett a "kondenzcsík" és mindenki hülye aki ebben kételkedik.. : D

na menjél szépen kapcsolt be az rtl-t, nézd az újszülött medvebocsokat a veszprémi állatkertbe és higgyél el mindent amit a drága média az arcodba nyom

[link]

[link]

2013. jan. 3. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:
valószínűleg igen (sajnos)
2013. jan. 28. 18:32
 14/15 anonim válasza:
55%

Én nem értem, miért olyan nehéz megkülönböztetni egy kondenzcsíkot egy ilyentől. Marhára nem ugyanazok a tulajdonságaik, mégis hitegetik egyesek hogy ebben nincs semmi különös, nem kell ezzel foglalkozni...

Ami viszont már több mint érdekes: miért támadják ennyire agresszívan az ellenérvelők azokat, akik agyalnak a témán?..:) Nem hiszem hogy mások érdekében pazarolnák az idejüket arra, mit gondol az a szerintük "agyhalott", "hiszékeny" társadalom, ha nem foglalkoztatná mégis őket a véleményük. Ez a túlzott támadás már-már kétségbeesés szagú nekem. Egyébként ha külföldön menekülnek az ilyesfajta, politikához irányuló kérdésektől, az is biztos csak véletlen..

Ilyen képeket én is fotóztam anno, még keresztezik is egymást a csíkok. Tegnap is alig látszott az ég kékje ezektől a tejfehér dolgoktól egyes helyeken, de most már az a ritka ha nem így látom... A növények és a termések elhalása pedig miért nem elég meggyőző bizonyíték? És a hajvizsgálaton kimutatható alumínium, az mégis hogy a jó életbe került oda akkor? A nehézfémmérgezésnek sincs semmi köze ehhez gondolom. Végsősoron még kiutat is kínálnak ebből a biztosan csak általunk feltételezett problémából, hisz a jó kis génkezelt magok - amik ellenállnak a kémiai támadásoknak - állnak rendelkezésünkre.

Szóval akik szerint ez normális, azoknak el lehet gondolkozni, melyikünk is most a manipulált...

2013. ápr. 12. 00:52
 15/15 anonim válasza:
54%
NEM. Egy normális mérnök, orvos, tanult természettudós, beszámítható pilóta sem gondolja így. Vajon miért? Nem, nem összeesküvés. Hanem mert TANULTAK. Tanultak fizikát, így tudják, hogy normális! Én voltam igazi permetezésen, hidd el 10 000 méterről nem lehet célzottan permetezni. Ráadásul ha tényleg mérgezni akarnák az embereket, az ivóvíz lenne a leghatásosabb. Egyébként miért lenne egy háttérhatalom célja az emberiség kiirtása? Kell nekik az olcsó munkaerő, pont jó ha sokan vagyunk. A Földnek, az állatvilágnak nem jó a sok ember, hogy miért? SOK éhes száj, SOK mezőgazdasági területet igényel. Ezért ki kell irtani ez erdőket, amik a Föld tüdejeként funkcionálnak. CO2 fixáció, oxigén termelés, ráadásul a legtöbb faj a trópusokon él. Az orángutánok lélekszáma megcsappant, mert felgyújták a lakóhelyüket! Csak azért, hogy pálmaolajat adó pálmákat termesszenek. És kinek? Nekünk európaiaknak. Úgy gondolam a CHEMTRAIl-hívők jó emberek, de nem jók fizikából. És ha egy igazi "háttérhatalmista" fejével gondolkodnék pont örülnék, hogy ilyen kitalált dologgal foglalkoznak és addig bezsebelném az esőerdőirtásért, olajért járó profitot. Tehát elég sok logikai buktató van az elméletükben, mind tudományos téren, mint józan paraszti ésszel végiggondolva. ÉS sajnálatos, hogy a drága idejüket erre pazarolni, hiszen rengeteg valós probléma van. A szmog a városokban. Megemlítendő a budapesti körút...átlag egy ember ül egy kocsiban!!! Ez szerintem luxus és undorító, mert aki sétálna, biciklizne annak kell szívnia a káros füstöt. Na ez az igazi CHEMTRAIL,és nem az amit a kondezncsíkbe képzelnek.
2013. dec. 30. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!