Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lett Gyurcsány Ferenc...

Mi lett Gyurcsány Ferenc dolgozatával?

Figyelt kérdés
Azt szeretném meg kérdezni hogy mi a helyzet Gyurcsány dolgozatával ? Tőle nem veszik el a Dr címer mint Smith Páltól ?

2012. aug. 5. 12:59
1 2 3
 11/23 tetro ***** válasza:
Az hogy az egyetemen nincs meg... Egyszerűen nem kötelesek ennyi ideig megőrizni. Gondolom 20-30 éve még nem sejtették, hogy épp ez a dolgozat kell majd a köznek koncnak. Akkor biztos jobban őrizték volna. Én már azt se nagyon tudom, hogy a két évvel ezelőtti esszéim hol vannak, nem hogy a harminc évvel ezelőtt... Ebben kételkedni szerintem csak az tud, aki amúgy is bukik az összeesküvés elméletekre. Persze ettől még lehet szándékos a dolog, habár nem értem miért védené épp az ellenzékben lévő Gyurcsányt, ha Schmidttel nem tették... De ezen pattogni, amikor van rá teljesen logikus reális magyarázat is, szerintem totális paranoia
2012. aug. 5. 14:25
 12/23 tetro ***** válasza:
A szavazók bizalma nem rendül meg, ha azt mondják a támogatottjukra, hogy "csalt, és erre az a bizonyíték, hogy nincs az ártatlanságára bizonyíték". Ebben csak azok hisznek, akik amúgy sem szavaznának soha rá.
2012. aug. 5. 14:27
 13/23 bumbi02 ***** válasza:
100%
És ha tudom hogy elhagytad pár számládat, és én pont azokkal gyanusítalak, mert tudom, hogy nincsenek meg, és úgyse tudod felmutatni őket, csak a szavad lesz ott, hogy már pedig nem sikkasztottál? Látod, hogy egyből más a helyzet..
2012. aug. 5. 14:31
 14/23 Narcissus ***** válasza:
0%

Biztos így volt Orbán Viktor ilyen kisstílű ügyekkel foglalkozik más dolga sincs Istenem....

És hogy lopatta ki Gyurcsány saját bejárású szakdolgozatát? ÉS Gyurcsány miért nem tett bejelentést, hogy betörtek hozzá és eltűnt a szakdolgozata?

2012. aug. 5. 14:33
 15/23 Narcissus ***** válasza:

Ha elhagyom a számláimat akkor sincs probléma mert tudtommal 2 számla (pont amennyi szakdolgozat, de érdekes??)

van. Ahonnan vásároltam ott is meg kell őrizni a számlákat, és mivel abból indultunk ki, hogy ártatlan vagyok ergo a számla létezik biztos vagyok benne, hogy a cég megőrizte, mivel a NAV amúgy is komoly szankciókkal lép fel azok ellen akik nem őrzik meg a számlákat.

2012. aug. 5. 14:41
 16/23 Narcissus ***** válasza:
0%
Nem kötelesek megőrizni, rajta kívül mégis meg volt mindenkié abból az évfolyamból.
2012. aug. 5. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
szerintem lényegtelen mást hozzáfűznünk. a te gondod, hogy nem fogod fel. az meg tényleg szánalmas, hogy ti még mindig csak gyurcsányra tudtok élvezkedni :) nem érzed, hogy elszalad melletted az élet?
2012. aug. 5. 14:44
 18/23 bumbi02 ***** válasza:

Direkt vagy szőrszálhasogató, vagy csak ennyire meleg van?:)

Nem mondtam azt hogy maga Orbán Viktor fekete ruhában belopózott a könyvtárba, és ellopta a dolgozatot.. De bőven elég volt tudnia a Gyurcsányt lejáratni akaróknak, hogy már nincs meg az egyetemen a dolgozat. A példám a számlákkal tényleg nem volt a legjobb, de azon nem változtat semmit, hogyha én vádolok, akkor én bizonyítok.

Akik Schmitt Pált akarták lejáratni, ők ügyesebben csinálták, utána jártak rendesen, és mikor minden a kezükben volt, akkor tálaltak ki, mert volt mivel. Gyurcsánynál csak bedobtak egy hírt, hogy nem is írt szakdolgozatot.. Mikor kiderült hogy de igen, írt, akkor kitalálták hogy jóó, de biztos másolta.. Aztán bizonyítani már nem tudták..Eléggé kapkodás jellemezte azt a lejáratást..

És a legjobban az mutatja azt, hogy ez egy elég gyenge vád volt, hogy senkit nem érdekel már a "Gyurcsány-plágium ügy".. Nem csámcsog rajta még az őt ellenező sajtó se, teljesen eltűnt a mélyben a téma, épp amiatt, mert nem volt min csámcsogni...A HírTv-n egy ideig mindennapos téma volt, majd teljesen hirtelen semmi...

2012. aug. 5. 14:49
 19/23 Narcissus ***** válasza:
0%

Hova lett Gyurcsány saját szakdolgozata amit otthon tartott?

Illetve honnan tudta Orbán Viktor illetve a Gyurcsányt lejáratni akarók, hogy Gyurcsány Ferenc "elvesztetette" a saját szakdolgozatát?

Miért van az, hogy senkit nem érdekel már az ügy?

Kérdésekkel válaszolnék. Hol van most Gyurcsány Ferenc?(nem fizikailag hanem a médiában gondolom) Egyáltalán kicsoda ő most? 1 mezíttalpas képviselő, se több. Hát akkor miért beszéljenek róla?

2012. aug. 5. 15:00
 20/23 tetro ***** válasza:
Hová tűnt a saját példánya? Elveszett az elmúlt 25évben valamelyik költözéskor? :D
2012. aug. 5. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!