Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A monarchisták miért hiszik...

A monarchisták miért hiszik az ő államformájukat felsőbbrendűnek? Ezzel a hibával miért nem számolnak soha? :

Figyelt kérdés
[link] ugyebár a világ nemességének utolsó maradványai akik tényleges hatalommal rendelkeznek nem azok akiknek nincs hatalma pl a nyugat európai családoknak... mégis ha ilyen vagy hasonló hierarchikus társadalom lenne akkor mi a garancia h hasonló dolgokat nem tennének a magyar nemes urak (múltban előfordult sok ilyen hasonló eset nagyon sok zabi gyerekről hallottunk már) és akár a király mert én nem látok erre semmi garanciát ez ilyen utópisztikus dolog maga a rendszer gyökere nem engedné h működjön úgy ahogy kell úgy ahogy a kommunizmusnál sem

2012. aug. 2. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Oké... értem... vagyis nem.

Belinkelsz egy teljesen független oldalt.

A kérdésben felvetetted az "Ezzel a hibával...", de nem fogalmaztad meg a hibát. Arra gondolsz, hogy nincs garancia a működésre? Mégis melyik államforma működik úgy, ahogy elviekben kellene?

Egyébként pedig mindenki, aki ténylegesen követ és hisz egy államformában, azt felsőbbrendűnek tartja a többinél.

2012. aug. 2. 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:

a hiba ott van a szemed előtt csak te nem akarod látni... egyébként le van írva a hiba leírtam a hibát vagy leírjam neked még egyszer? mi a garancia h ha a nemesség ilyen előnyökhöz jut nem-e korcsosul el éppen úgy mint a keleti rokonok?<<< A HIBA ott van fent is... ezekre nem lehet mondani h hát most jutottak hatalomhoz meg jaj újgazdagok ezek mind nemesek és hithű muszlimok... de mit beszélek hisz mint mondtam sok nemes vonalról lekerült zabigyerekről lehetett hallani

érted? v h írjam már már ennél egyszerűbben nem tudom

2012. aug. 2. 11:29
 3/5 A kérdező kommentje:
megnézted egyáltalán a linket? nem? akkor miért írsz?
2012. aug. 2. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Magyar nemesség már nem létezik!!!!!

Ugyanis a kommunisták gondoskodtak róla!!!!!

Mai nemesek a politikusok!

2012. aug. 2. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi köze nincs egy nyugati nemesnek és egy keleti nemesnek egymáshoz. Más szokások, más kultúra és felfogás. Amit írsz értelmetlen. Tartalmilag és nyelvtanilag.

Amúgy meg a történelem alapján a monarchia sokkal inkább működő képesebb államforma, mint a köztársaság. Pár ezer éve a rómaiak és a görögök is a köztársaságot tartották a jövő államformájának, a monarchiát ideje múltnak. Aztán mi lett belőle?

2015. máj. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!