Közmunka, napi 8 órában,47. 000Ft-ért? Ez nagyon meglepett.
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 20:40
2/10 anonim válasza:
Gondolom az lepi meg,hogy napi 8 órára kapják a 47.000 Ft-ot! Sokan azt hiszik,hogy csak napi 4 órában dolgoznak a közmunkások! Ráadásul heti fizetést kapnak,ami ennyi pénzél lebontva nem túl sok!
3/10 A kérdező kommentje:
Munkanélküli lettem márciusban, mentem a munkanélküli hivatalba, hátha tudnak munkát ajánlani, de csak némi pénzt adtak három hónapig, azt mondták, hogy keressek magamnak munkát. Most már az is letelt és küldtek az önkormányzathoz segélyért. De én munkát szeretnék, nem segélyeket... Elmentem a városgazdához, mert hallottam, hogy ott lehet kapni közmunkát...na ott szembesültem ezekkel a dolgokkal.
2012. júl. 23. 21:44
4/10 anonim válasza:
Én még olyant nem hallottam, hogy valaki a munkanélkülin keresztül talált munkát. Szerintem arra ne számíts. Vállald el a közmunkát aztán idővel lesz jobb is.
6/10 A kérdező kommentje:
Eddig mindig volt munkám, én naív tőlük vártam, hogy segítsenek. Még alszom rá egyet, de el fogom vállalni szerintem, túl sok választásom nincs. Csak elkeserítő, hogy ennyit adnak érte...teljes munka időben.
2012. júl. 23. 21:58
7/10 anonim válasza:
Valóban szomorú a helyzeted,de ez legalább fix fizetés,bejelentett munkahelyen,tudom,hogy nem túl sok,de mellette kereshetsz más munkát,szorítok,hogy találj jobbat! Amúgy mihez értesz?
8/10 A kérdező kommentje:
Persze, ennek is örülni kell, én nem vagyok nagy igényű, elég jó nevelést kaptam. Egyedül nevelem a két kiskorú gyerekemet és a nagykorú fiamat is, aki még tanul. Nemsokára iskola kezdés és nagyon félek tőle. Nekem közgáz érettségim van és felsőfokú jogi asszisztensi okj-m. És nincs munkám, soha nem gondoltam volna, hogy ide jutok.
2012. júl. 23. 23:12
9/10 anonim válasza:
Végülis ülhetsz otthon 0Ft-ért. Majd más megcsinálja.
10/10 anonim válasza:
Igen sajnos sokan nem tudják, hogyan is vannak a dolgok de azért nagyban okoskodnak, meg "munkakerülőznek".
Mindaddig mig oda nem kerülnek.
Kérdező!
Történt azóta valami? Milyen volt a munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!