Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen téli közmunka van egy...

Milyen téli közmunka van egy gyenge fizikumu 30 éves nőnek?

Figyelt kérdés
December közepén jár le a 3 hónapos munkanélküli segélyem. 30 éves nő vagyok, gyenge fizikumom van, 44 kilós vagyok. Januárban szeretnék közmunkára jelentkezni, mert nincs más lehetőségem arra hogy pénzhez jussak. Munkahely az nincs, így marad a közmunka. Tanult ember lévén nem szégyenlem ezt, csupán nem tudom hogy nekem a fentebb leírtak alapján milyen közmunka van? Havat lapátolni nem tudnék, mert nem bírnám fizikailag. Télen milyen közmunka van egy nőnek?

2011. nov. 20. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Pl. beltéri.

Van, aki a kórházban takarítja a bonctermet. Ha tényleg tanult vagy, esetleg az év végi/ év eleji iratrendezésben, aktakukackodásban is "hasznosíthatnak".

A közmunka nem feltétlenül csak a hólapátolást meg levélgereblyézést jelenti.

Addig menj be az önkormányzathoz, és kérdezősködj, mire számíthatsz, milyen munkák vannak, mutatkozz be, mondd el, mit tanultál, mihez értesz, stb. Így esetleg számítanak rá, hogy jön valaki, akinek nem a nyóccátalános van csak meg, és úgy fogják szervezni a munka kiadását.

Ne itt érdeklődj!

Ott, a helyszínen!

2011. nov. 20. 09:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk falun pl tesznek rá magasról milyen fizikumod van,ugyanugy kizavarnak minusz 20 fokban szemetetszedni meg havat lapátolni...

de szomszéd faluban pl konyhán mosogatnak,bölcsiben felvigyáznak a közmunkások

menj be,érdeklődj jóelőre

2011. nov. 20. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!