Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megértetni valakiv...

Hogy tudnám megértetni valakivel, hogy a Jobbik nem akarja kiirtani a cigányokat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 01:58
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat meg a történelemórát! Na látjátok, pont ez a baj hogy a Jobbikról Hitler jut az embereknek az eszébe. Normális Jobbikosok! Miért nem mutatjuk meg hogy mi nem vagyunk nácik, mint egyes társaink?
2009. júl. 14. 15:12
 22/43 anonim ***** válasza:
25%

"Véleményem szerint Hitler még a világháború előtt vitt végbe valami olyat,ami elismerésre méltó.Ha akkor,ott megáll,ma mindannyian felnéznénk rá."

De mivel ténylegesen, valóságosan kirobbantotta azt a háborút, te szerencsétlen agytoprongy, ezért csak a hozzád hasonló súlyos elmebetegek néznek fel rá.

2009. júl. 14. 15:39
 23/43 anonim ***** válasza:
37%

"Normális Jobbikosok! Miért nem mutatjuk meg hogy mi nem vagyunk nácik, mint egyes társaink?"

Tíz hitlerista jobbikosra esik egy normális jobbikos (aki csak véletlenül keveredett oda, és hamar le fog lépni, mihelyt észreveszi, hogy menthetetlen a helyzet). Na ez a baja a normális embereknek a jobbikosokkal, nem pedig az, hogy ebben az országban a zazrivecziánus szekta 400 ezer hívőjén kívül mindenki zsidócigánybűnöző.

2009. júl. 14. 15:41
 24/43 anonim ***** válasza:
51%
Már megint pofátlanul hazudsz...Nem unod még?
2009. júl. 14. 15:47
 25/43 anonim ***** válasza:
21%

"Már megint pofátlanul hazudsz...Nem unod még?"

Kifejtenéd, mikor és miben, gyépés?

Ja, már tudom. Szerinted a lengyelek kezdték a II. világháborút a gleiwitzi rádióadó megtámadásával :))))

2009. júl. 14. 17:04
 26/43 anonim ***** válasza:
59%

Kedves kérdező...a probléma okát én már megtaláltam, épp a minap vetettem fel a mi városunk jobbikos elnökének. Neked is elmagyarázom: a mai emberek a médiából értesülnek mindenről és a jelenlegi média a politikai elit kezében van, így érthető, hogy minden jobbikos eszmét és minden jobbikról szóló hírt elferdítenek. Minden párt célja attól függetlenül, melyik oldalhoz tartozik, az, hogy a jobbik eltűnjön a közéletből, de ha el nem tűnik, legalább meggyűlöltessék az emberekkel, mert hatalmukra nézve fenyegetésnek érzik a létezését. Ezért kaptak szrányra az olyan híresztelések, miszerint a jobbik erőszakos, szélsőséges, fasiszta, rasszista és ki akarja irtani a cigányokat, zsidókat. És azok az emberek, akik nem olvassák el a programjukat, mert még ahhoz is naivak, és nem nézik meg a másik oldalt, elhiszik ezeket a híreszteléseket és mindenféle utánajárás nélkül elkönyvelik a jobbikot. Ezek közül a naiv emberek közül, akik úgy könyvelnek el egy pártot, hogy meg sem ismerik, pusztán azok alapján ítélkeznek, amit másoktól hallanak és amit a médiában ferdítenek, kétféle típus kerül ki: az egyik a gyűlölködő, aki minden szinten elítéli az egészet, a másik az, amelyik azért lett jobbikos, mert azt hiszi, hogy a jobbik majd kiirtja a cigányokat és utána sem néz. Az ilyen embereket én úgy dobnám ki a jobbik minden szervezetéből, ahogy vannak...ők azok, akik lejáratnak minket. De az ő jelenlétük is a jobbikot való lejáratás eredménye. Nem tudom, mi lehetne a megoldás, hogyan lehetne kiszűrni ezeket az embereket...a lejárató kampányt kellene megszüntetni, szabotálni és legalább arra rávenni az embereket, hogy olvassák el azt a programot, vagy jöjjenek el egyetlen jobbikos gyűlésre,fórumra és halgassák meg miről is van szó.

A fenti vitából pedig legyetek szívesek kihagyni, én kimaradnék ebből a hülyeségből. Válaszom a kérdezőnek szólt.

2009. júl. 14. 17:25
 27/43 anonim ***** válasza:

Töriórások, baromi érdekes olvasni a vitátokat, DE NEM EZ VOLT A KÉRDÉS. Üljetek le, egyes! Tanuljatok meg értelmezni egy kérdést. Lehet, hogy töriből tájékozottak vagytok, de szövegértésből elégtelen...

Kérdező, aki nem akar megérteni valamit, az nem fog, annak kismillió ellenpélda is kevés, ez így működik. Kicsit más területről hozok példát, anyukám túlsúlyos lett és emiatt szövődményként cukorbetegséget szedett össze (20-as cukornál vették észre véletlenül a bajt...), egyből inzulint kapott, szurkálnia kellett magát, sokat sírt, gyógyszerre akart áttérni, de nem ment ez olyan könnyen, mert ő sok gyógyszer összetevőjére érzékeny, és mindre kijött valami allergiás reakció, maradt az inzulin, és emellé a feladat, hogy le kell fogynia, mozgott, de valahogy lassan ment a folyamat, aztán elkezdte szedni a növényi inulin nevű kaportabletta készítményt, ez gyógynövény, egyre kevesebb inzulin kellett, és a fogyás is könnyebben indult meg, leadott 30 kilót egy év alatt, és nem kell se inzulin se gyógyszer, keresztapám, az ő öccse elismert orvos, ugyanezzel a betegséggel, de ő nem hiszi el, hogy a kaportabletta segít, inkább szurkálja magát, akkor is, ha tudja, hogy kellemetlen. Így működnek az elvakult emberek más téren is, rájuk kell hagyni, míg a saját bőrükön valami véletlen folytán nem tapasztalják mégis az ellenkezőjét annak, amit gondolnak.

2009. júl. 14. 17:31
 28/43 anonim ***** válasza:
27%

"Töriórások, baromi érdekes olvasni a vitátokat, DE NEM EZ VOLT A KÉRDÉS."

Igazad van, relevánsabb a nagymamád kórtörténetének ismertetése :))))

17:25

"az egyik a gyűlölködő, aki minden szinten elítéli az egészet, a másik az, amelyik azért lett jobbikos, mert azt hiszi, hogy a jobbik majd kiirtja a cigányokat és utána sem néz. Az ilyen embereket én úgy dobnám ki a jobbik minden szervezetéből, ahogy vannak...ők azok, akik lejáratnak minket."

Tegyük fel, hogy a Jobbik elveitől idegen a gyűlölködés, a cigányok kiirtásának követelése stb.

De azon elgondolkodtál már, hogy a cigányok kiirtását követelők, a gyűlölködők a Magyarországon bejegyzett 300 párt közül miért éppen a Jobbikot találják meg maguknak, miért azzal szimpatizálnak, miért azt propagálják, miért abba lépnek be? Nyilván ok nélkül, mi?

2009. júl. 15. 01:48
 29/43 A kérdező kommentje:

Persze igazatok van, a média tehet mindenről, főleg az ilyen szdsz klubbok. És ha elmennénk fórumot tartani a romáknak? Nem veszthetünk: Ha ránktámadnak csak beismerik hogy primitívek. Egyébként ismerjük el a mi oldalunkon is vannak gáz dolgok. Pl.: kuruc.info, Tomcat(remélem nem fog feljelenti) meg Morvai Krisztina is régen feminista volt, komcsi férjjel. Hirtelen rájött hogy mi a helyes út? Nem hiszem...

Ja és ki kéne jelentenünk szerintem hogy nem tagadjuk a holokausztot, nem vagyunk hungaristák stb.

2009. júl. 15. 03:20
 30/43 anonim ***** válasza:
35%

Kedves kérdező, jószándékú utópista vagy, de utópista. Nézzük azokat a fránya tényeket:

"Egyébként ismerjük el a mi oldalunkon is vannak gáz dolgok. Pl.: kuruc.info"

Hiába mondogatjátok, hogy a hivatalos lap a barikad.hu és nem a kuruc.info - ugyanis a kuruc.info napi látogatottsága a barikádénak 3,5-szerese. Még a Bombagyár nézettsége is a fele a Barikádénak.

A jobbikosok attitűdjeit tehát a kuruc.info határozza meg inkább, mint a barikad.hu.

Ha a kuruc.info-rajongók nem lennének, akkor a Jobbik nem 8%-ot, hanem 2%-ot kapna az időközi választásokon. Ők a jobbikosok nagy része, nem pedig egy zavaró kisebbség.

"Ja és ki kéne jelentenünk szerintem hogy nem tagadjuk a holokausztot, nem vagyunk hungaristák stb."

A kuruc.info szerint a holocaust az kamukauszt meg hollókoszt. Mint mondtam, a kurucinfo 3,5-szer népszerűbb, mint a barikád.

A jobbikosok kb. 3/4-étől akarnál megszabadulni, ha ezeket a "túl szélsőségeseket, akik szégyent hoznak rátok" lekoptatnád.

2009. júl. 15. 05:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!