Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megértetni valakiv...

Hogy tudnám megértetni valakivel, hogy a Jobbik nem akarja kiirtani a cigányokat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 01:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
41%

"Méghogy a Jobbik gyűlöletkeltő..."

Olvasni tudsz, hülyegyerek? Arról írtam, hogy a jobbikosok milyenek. Bizonyíték kell? Nézz körül ezen az oldalon.

A jobbik nem lehet gyűlöletkeltő a hivatalos kiadványaiban, mert akkor betiltanák. A szimpatizánsai viszont gyűlölködnek. Nézz körül ezen az oldalon, a politikai témákban, és megtapasztalhatod, ahogy zsidóznak, cigányoznak, diktatúrát követelnek, Hitlert éltetik stb.

2009. júl. 14. 12:54
 12/43 anonim ***** válasza:
40%

"Hitler ugyanis valóban kiváló államférfi volt,az igazság elismerése pedig nem tesz nyilassá senkit."

De azzá tesz, kisfiam. Hitlerre a nácik néznek fel. Tudod, miért? Mert a mérleg egyik serpenyőjében ott van tízmillió halott német, tizenötmillió halott orosz és lengyel, ötmillió halott zsidó stb., ami kedvenc államférfid II. világháborújának köszönhető. A mérleg másik serpenyőjében meg ott van, hogy Hitler sok autópályát épített, meg közmunkaprogramot hirdetett, ezért nagyszerű államférfi volt. Aki szerint az összhatás pozitív, az reménytelenül elfogult és imádja Hitlert. Vagyis náci, mint te.

2009. júl. 14. 12:57
 13/43 anonim ***** válasza:
65%

Ne kisfiamozz engem,mert rég nem vagyok már gyerek.

Aki nem ismeri el,hogy Hitler kiváló államférfi volt,annak fingja sincs se a politikáról,se a történelemről.A gyakorikerdesek.hu pedig nem jellemzi/jellemezheti egyértelműen a jobbikra szavazók lelki világát.

2009. júl. 14. 13:18
 14/43 anonim ***** válasza:
37%
Végülis a németek a mai napig abból élnek,hogy Hitler megreformálta a német gazdaságot.Ez nem is olyan nagy dolog...
2009. júl. 14. 13:20
 15/43 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg olvasd vissza a legutolsó két kommentedet.Szerintem te vagy az agresszív,a veszett,a kirekesztő,míg én mindvégig tárgyilagos maradtam.
2009. júl. 14. 13:21
 16/43 anonim ***** válasza:
71%
Esetleg nem Búúúta W. Árpádhoz van szerencsénk?
2009. júl. 14. 13:26
 17/43 anonim ***** válasza:
53%

"Végülis a németek a mai napig abból élnek,hogy Hitler megreformálta a német gazdaságot."

1945-ben a német egy főre jutó nemzeti jövedelem a felét tette ki az 1930-as szintnek. Tudod miért? Mert imádott Hitlered kirobbantotta a második világháborút, és a harci cselekmények földig rombolták a német ipart és infrastruktúrát.

A jelenlegi Németország abból él, hogy a Hitler által az országra szabadított katasztrófából az 1952 és a hetvenes évek vége közötti ún. gazdasági csoda idején ki tudtak lábalni.

Hallottál már a II. világháborúról, vagy épp hiányoztál, amikor az iskolában róla volt szó?

Az, hogy te a II. világháborút nem tartod Hitler munkásságának megítélését befolyásoló ténynek, az nem egyéni politikai álláspont, hanem elmekórtani probléma.

Tudod, hogy nézett ki Németország 1945-ben, dicsőséges Hitlered uralkodása után? Így:

http://www.youtube.com/watch?v=Rcmqs571tdI

Nincs német család, amely nem gyászolna a Nagy Államférfidnak köszönhetően meghalt családtagot.

2009. júl. 14. 14:43
 18/43 anonim ***** válasza:
21%

"Ne kisfiamozz engem,mert rég nem vagyok már gyerek."

Vannak olyanok, akik felnőtt korukban is gyerekek maradnak szellemileg. Őket hívja az orvostudomány idiótáknak. Ilyen vagy te, ha képes vagy azt állítani, hogy Németország mai fejlettsége Hitlernek köszönhető.

2009. júl. 14. 14:45
 19/43 anonim ***** válasza:
51%

Egy vesztes háború után természetes,hogy csökken a nemzeti jövedelem.A gyárak,üzemek elpusztultak,a tudás viszont nem veszett el.Szerinted a gazdasági csoda végbemehetett volna,ha Hitler nem alapozza meg?

"Az, hogy te a II. világháborút nem tartod Hitler munkásságának megítélését befolyásoló ténynek, az nem egyéni politikai álláspont, hanem elmekórtani probléma."

Én ilyet egy szóval sem mondtam.Azt sem mondtam,hogy Hitler nagyszerű ember volt,de még azt sem,hogy csodálatos hadvezér.Az Én megítélésem szerint csodálatos hadvezér Nagy Sándor,Julius Ceasar illetve Bonaparte Napoleon volt.Véleményem szerint Hitler még a világháború előtt vitt végbe valami olyat,ami elismerésre méltó.Ha akkor,ott megáll,ma mindannyian felnéznénk rá.Nem tartom magam ezért sem betegnek,sem nácinak.

Mellékesen megjegyzem,hogy Hitler egy hangyaf@sznyira volt tőle,hogy megnyerje a háborút...

2009. júl. 14. 14:53
 20/43 anonim ***** válasza:
70%
És ha már ennyire témánál vagyunk, az s etankönyvi téma, de titkolt tény, hogy nem vetette meg a fiúkat .... no comment.
2009. júl. 14. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!