Hisztek vagy hitettek már valamilyen összeesküvés-elméletben?
9/11, Kennedy, illuminátusok, szabadkőművesek, zsidók világuralma, madárinfluenza-járvány, UFO-k stb stb
Szóval bármi, ami tudományosan/történelmileg nem elfogadott tény, de mégis teljesen elképzelhetőnek tartjátok!
kérdező:
Ahhoz, hogy azt higgyem az illuminátusok, az illuminátusokban is hinnem kellene, nem gondolod?
Nem, csak úgy gondolom, hogy belső kormányügy volt, hogy meglegyen a casus belli.
Abortált magzatokat nem sörre pazarolják, hanem fiatalító szerként használják idősödő kínai nők: DUMPLINGS
Na jó ez csak egy kínai horror film, de egyes hajbalzsamokba állítólag raknak állati méhlepényt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
ctrl+F : PLACENTA
3/16. Nem tudom,hogy milyen német ismerőseid vannak,de a többség NEM tagadja a holokausztot,és nem isteníti a Harmadik Birodalmat.
Elég sok rokonom,ismerősöm él kint,de mindegyikük normálisan gondolkodik.
Nem hiszek egyetlen összeesküvés elméletben sem. Lehet bennük egy kevés igazság,amit az elmélet gyártója saját kedve szerint kibővít.
Nem hiszek ilyenekben. Majd ha látok valami normális, megcáfolhatatlan bizonyítékot, akkor elfogadom. De nekem ezek a neten keringő, fanatikusok által készített videók nem győznek meg semmiről, általában tele vannak hülyeséggel és ellentmondásokkal.
A kedvencem ez az illuminátus dolog, egyszer már végignéztem az egyik "ébresztőfilmet". Olyan emberek javasolták a megtekintését, akik folyamatosan zsidóznak, cigányoznak, bármilyen más kultúrájú bevándorlóznak... Minden ok nélkül gyűlölnek egész népeket, nem csak egyes embereket. Ugyanakkor szerintük az illuminátusok akarják mindezt, egymás ellen fordítani az emberiséget, mindenféle megosztottságot akarnak elérni, kultúrák, rasszok, vallások, világnézetek között. Tehát ezek az emberek biztosak ebben, és úgy gondolják, hogy ezt meg kell akadályozni. Nos, ha ez így van, akkor miért nem kezdik magukkal, és veszik észre, hogy ők az illuminátusok első számú mozgatható bábjai, hiszen a nagy terv sikeres, valódi ok nélkül gyűlölnek több milliárd embert, még csak gondolkodniuk sem kell rajta, hogy miért. Instant utálat - egy klikk és tálalva. :D Erről ennyit, a fejem is belefájdul.
A holokauszthoz: Bírom, amikor nyilvánvalóan zsidókkal nem szimpatizáló emberek kijelentik, hogy az ő német ismerőseik blabla... Hát képzeld, az én német rokonaim és ismerőseim meg "elhiszik", hogy pontosítsak: tudják. Mert vannak történelmi tények, amiket néhány elmebeteg nem tud megcáfolni, nem is értem miért akarják, teljesen értelmetlen. Szóval tök jó lenne, ha te itt nem nyilatkoznál az egész német nép nevében. Ennyi erővel kiindulhatnánk a kurucinfóból, és kijelenthetnénk, hogy a magyarok sem hiszik el... :)
Én hiszek,mert teljesen logikusak!
Sokan mondják hogy nincs rá bizonyíték!Micsoda?Nyissátok már ki a szemeiteket,nézzetek körül a világban,ébredjetek fel és ott lesz előttetek az élő bizonyíték!Minden pontosan úgy történik ahogy az összeesküvés elméletekben elmondták!Dehát igen,mit várunk az olyan agymosott emberektől akik az RTL klubbon nőttek fel és nem hajlandóak mást nézni?Más bizonyíték kell?Akkor nézzetek és keressetek utánna ha nem hiszitek el!
Vannak kételyeim,de ha választani kéne akkor inkább az összeesküvés elméleteket választanám minthogy annak a korrupt kormánynak higyjek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!