Miért érzem azt hogy nagyon gáz az összeesküvés elméletekkel való foglalkozás?
1: Nyilvánvalóan, ameddig a népesség abszolút többségének az a legnagyobb szellemi próbája egész életében, hogy egy hármassal átmegy a matematika érettségin, illetve a kulturális igények olyan szinten mozognak, hogy a mentális leterheltség netovábbja az, ha az ember megveszi a Fülest, és elolvassa benne a vicceket, ezek az elméletek terjedni fognak. Természettudományi és történelmi alapismeretek nélküli hülyékkel mindent el lehet hitetni.
2: A "gáz" szó "kínos" értelemben vett használatánál nincs "gázabb"
Konkrétan melyik összeesküvés-elméletről van szó?
Ha utánaolvasol a "villanykörte-összeesküvésnek" és van némi tapasztalatod a mai könnyűiparról, akkor bizony sok igazságot felfedezhetsz benne.
A faji-politikai összeesküvés elméletek más lapra tartoznak. Sokáig csak mosolyogtam amikor egy barátom mindig arról papolt nekem, hogy a zsidók a melegeket és a cigányokat pajzsként tolják maguk előtt. Az egészet leírtam magamban egy komolytalan összeesküvés-elméletnek. Aztán kiutaztam Miamiba, ahol mást sem láttam mint nyíltan zsidó nevű bankok tömegeit, rengeteg meleget és olyan latin-amerikaiakat akik kulturális szintjüket tekintve az itthoni gazdag, de síkbuta cigányoknak felelnek meg. Na ekkor gondolkodtam el rajta, hogy talán nem minden összeesküvés-elmélet teljesen alaptalan.
ma 12:16
Ezt nem értem. Magyarázd már el, kérlek, mert én nem látom az összefüggéseket. Szóval megláttál Miamiban egy nyíltan (az milyen? rá van írva, hogy zsidók vagyunk ide gyertek?) zsidó bankot, pár utcával lejjebb melegeket, a sugárúton pedig BMW-ben feszítő latinókat és konstatáltad, hogy ez bizony a zsidók műve? Vezesd már le nekem is, egyszerű prolinak, hogy meg is értsem.
Kalergi
2: A "gáz" szó "kínos" értelemben vett használatánál nincs "gázabb"
én a "gáz" szót sokkal inkább a "ciki" értelemében használtam ...
Igen, gáz!
Ismerek olyan embert, akivel ahányszor találkozok mindig éppen más összeesküvés elmélet van nála lapon, de úgy a legbetegebb fajtából. Például múltkor elmagyarázta, hogy 3 év múlva nem lesz áram a földön és hasonlók....igen gáz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!