Milyen elektromos gitárt vegyek?
nemtom mi bajod a squierekkel, az árukhoz képest tökéletes gitárok, de ha szerinted szar, akkor vegyél hasonlo árkategóriába vmi mást (pl harley bentont, v soundsation-t), aztán csessz el mindig 5 percet az életedből hangolásra minden alkalommal, miután használtad a tremolót..
ha meg tehetősebb vagy, ajánlom a cort-ot.. ha meg apád az elnök, akkor vetess vele ibanezt, vagy gibsont, azokkal tuti nem lesz baj, max ha földhöz baszod
Aki gitázoni kezd nem elektromossal kezni, hanem kalsszikussal. Aztán ha belejössz, megtanultál játszani, játsz az elektromoson is.
Egyébként ne Squiert vegyél, az Fender gyártmány és a Fender sokkal jobb. Ez olyan mint az Epiphone, az Gibson gyártmány de a Gibson jobb.
Nekem a Fender stratocaster a kedvencem, vagy az Ibanez. De azért kérj véleményt attól akitől megveszed, mielőtt megvennéd.
Nekem is volt squier gitárom tényleg pocsék :/
Én ebben a boltban vettem a gitárom és nagyon jo :D [link] (a cort szerintem jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!