Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van olcson elektromos gitárt?...

Van olcson elektromos gitárt? (FONTOS LENTEBB IS OLVASSÁTOK EL)

Figyelt kérdés
szeretnék gitározni tanulni ithon magamtól és nem akarok 60-120ezres gitárt tudtok 10 ezer alattit? Ja es rock zenéhez az elektromos gitar a jo?
2011. szept. 11. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

teszkóban, aldiban 20-30k között találsz szetteket. 10 alatt nem kapsz. max akusztikusat.

igen rock-hoz az elektromos kell.

2011. szept. 12. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra tippelek, hogy 12 éves vagy, ugye nem járok messze az igazságtól.

Ennyiért maximum valami szemetet kapsz. Azt ugye tudod, hogy egy elektromos gitár erősítő nélkül nem igazán használható? Tehát arra is költened kell. Rock zenéhez igen, elektromos gitár szükséges, ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen gitár. Félek, hogy "magadtól" nem fogsz messzire jutni a rock gitározás tudományában.

2011. szept. 12. 00:07
 3/9 A kérdező kommentje:
15 vok... Tudom de ahol lakom nem tanítanak de vannak barátaim akik maguktól tanultak ,régi álmom a gitár de ezek szerint mind1:'( :(
2011. szept. 12. 00:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy akkusztikust 15-ért tanulásra az jó és ha megtanultál már akkor jöhet egy 100 ezres elektromos+ kiegészítők
2011. szept. 12. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ja és itt tanulhatsz gitározni. [link]
2011. szept. 12. 00:29
 6/9 A kérdező kommentje:
15 vok... Tudom de ahol lakom nem tanítanak de vannak barátaim akik maguktól tanultak ,régi álmom a gitár de ezek szerint mind1:'( :(
2011. szept. 12. 00:36
 7/9 A kérdező kommentje:
15 eves dolgot 1x akartam csak telorol irok sorry:S es minden valaszolonak koszonom a valaszokat
2011. szept. 12. 00:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
lehet kapni a hohner rockwood lx gitárokat, lehet nem pont így írják, de nah... Azok újonnan is kb 15 ezerből megvannak, de inkább egy akusztikuson tanulj ha nincs meg a minimális kezdőtőke, mert jobban szól, ugye nem kell erősítő, stb. Azzal is lehet zúzni magadnak, a szobába, nem csak felbontásos dolgokat, akkordokat lehet játszani. A last time ot a paradise lost tól is azon tanultam meg annó meg sok mást is. Újabban a hipocrisy számokat is szoktam rajta pengetni csak úgy magamnak.
2011. szept. 12. 05:02
 9/9 Piert válasza:

Nézz körül az eldorado honlapján, esetleg menj be hozzájuk (már ha pesti vagy). Személy szerint amúgy a Samick-eket tudom ajánlani, vagy a Squier Fendereket. Ugyan egyik se 10000, de ha komolyan akarsz zenélni és nem csak az örökké tartot, akkor áldoznod kell a hangszerre. Jó kezdő hangszer 20-40 között már simán kaphatsz, és ezek aztán évekig is jók lehetnek. Csak jól kell választani. Az eldorádóban tuti tudnak még többet is mondani és segítenek is szívesen. Én eddig minden hangszeremet ott vettem és elégedett vagyok.

Végszóként meg annyit tanácsolnék, hogy azért a farostlemezes testű gitárokat kerüld, ha lehet :) Bár azok rendszerint a noname márkák sajátosságai.

2011. nov. 16. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!