Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi értelme lenne lekapcsolni...

Mi értelme lenne lekapcsolni a kuruc. Info-t?

Figyelt kérdés

Olvasom mostanság, hogy mindenféle jogvédők, zsidóvédők, vagy politikusok rohangásznak Amerikába, hogy kapcsolják le a kuruct.

Mégis mit várnak, ettől mi lenne más?

Szerintetek?

2012. júl. 9. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

Semmi.

A cigányokat kellene lekapcsolni!

2012. júl. 9. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
Meg a zsidókat.
2012. júl. 9. 14:30
 13/15 AdamLeBron ***** válasza:
86%

Szerintem a Jobbikkal meg a Kuruccal nagyon elszaladt a ló. Régebben szimpatizáltam velük, nagyon örültem, hogy az EU parlamentbe ilyen szép számmal kerültek be és a Kurucot is minden nap olvastam. De az utóbbi időben megnyilvánulásaik meg általában a politikájuk két dologról szól: a zsidókról, meg a homoszexuálisokról. Nem tudom, hogyan lehetne az ország vezetését egy ennyire beszűkült pártra bízni.

Egyébként szerintem nem kell bezáratni. Demokrácia van, mindenki azt mond, amit akar. A Jobbik szavazóbázisa elég behatárolt, választásokat nyerni úgysem fognak soha. A kuruc.info meg elrettentő példának remek. Szerintem a józan gondolkodású magyar emberek (és szeretném hinni, hogy ez a többség) belátja, hogy ez a párt nem alternatíva sem a szockók, sem az oligarcha-fidesz, sem a libsi elempé ellenében.

A kuruc.info remek kis történelmi dokumentum arra, hogy mi is zajlott a XXI. század elején a mélymagyar lelkek mégmélyebb bugyraiban. Nem oszt, nem szoroz.

2012. júl. 9. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert Molnár F. Árpád szerkeszti.
2012. júl. 9. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Semmit nem érnének el vele. Maximum arra lenne jó, hogy minden oldalon megírnák, az éppen aktuális kormánypárt húde milyen sokat tett a kirekesztés, gyűlöletkeltés, stb. divatszavak ellen.
2012. júl. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!