A felvételen látható Wizz Air -es alkalmazott miért rúgja fejbe a rendőrkutyát?
Ebben az a megdübbentő, hogy ezek a hulladékok merik gyalázni (még ha sokszor jogosan is) a ci.gányokat, hogy azok is csak hordában a védtelenebbel mernek szívózni.
Ez a szellemi és testi hulladék toprongy nem ugyanezt tette?
Nagyobb összegben fogadnék arra, hogy póráz és szájkosár nélkül sírva rohant volna a kutya elől, nem merte volna fejberúgni.
De sajna itt is látszik, mennyire tutyimutyi a magyar rendőrség. Ott vannak több százan és nem képesek elkapni egy ilyen szánalmas senkit? El kellett volna kapni, először két fejes a surranóval, utána 5 a gumibottal. Végül a kutya szájkosár nélkül köszönhette volna meg, amit kapott... Phej, szánalmas, hogy az ilyeneket is embernek tartják.
"Ebben az a megdübbentő, hogy ezek a hulladékok merik gyalázni (még ha sokszor jogosan is) a ci.gányokat, hogy azok is csak hordában a védtelenebbel mernek szívózni. "
Annak fényében, hogy tudatán vagy az illető kiket szokott gyalázni, gondolom ismered személyesen is. Megosztanád velünk is kilétét?
Jólvan kérdező köszönjük, ideje lenne lassan túllépni azon a fóbiádon, hogy nem sikerül felismerned, hogy valójában mely az a szervezet és az politikai nézet melynek követői fekete pólóban árpádsávos zászlókkal a videóban elhangzó "jelmondatokkal" ál-turulmagarással szoktak gyalázkodni az elmúlt 5-6 évben...
De elmondom, mivel amúgy is állatbarát vagyok, nagyon lexarom, hogy azt a szerencsétlen állatot egy agymosott jobbikos, egy ci-gány, egy magyar, egy fideszes vagy egy komcsi, esetleg MSZP-s vagy épp melegfelvonuló rúgta-e meg.
Mindegyik ugyanazt a bűntetést érdemelné melyet fent már megírtam.
"Ez állatkínzásnak minősül, nyugodtan kérdezz meg egy ügyvédet, nem kell hatalmas sérülésnek keletkeznie."
Nem minősül annak. Ezt még ember esetében sem minősítik testi sértésnek, hacsak nem keletkezik napokig tartó duzzanat. Ez ember ellen elkövetve egy tettleges becsületsértés. Ha van duzzanat, könnyű testi sértés. Kutya ellen elkövetve semmi. De garázdaságért már csesztethetik.
De ma mindenki jogászkodni akar? A kérdés nem a jogi egyetem helyi szaka, itt nem fogtok lediplomázni.
Rendben, akkor jól megrugdoslak, vigyázva, hogy duzzanat ne legyen rajtad, és akkor a jog mellém fog állni...
Lehet te is jobban járnál, ha nem itt jogászkodnál, mert ez nem az egyetem helyi jogi szakja...
Igazi jogászokból is van már bőven áljogászok már nem kellenek...
"Rendben, akkor jól megrugdoslak, vigyázva, hogy duzzanat ne legyen rajtad, és akkor a jog mellém fog állni... "
Nem fog melléd állni, csak jelen helyszínt figyelembevéve nagy nyilvánosság előtt elkövetett tettleges becsületsértésért, valamint garázdaságért marasztalnak el.
"Lehet te is jobban járnál, ha nem itt jogászkodnál, mert ez nem az egyetem helyi jogi szakja... "
Nem is állt szándékomban gyermekem, míg Andizsuzsi el nem kezdte, és ha nem jött volna le épp amiatt írtam be azt a mondatot, melyben te a névmások átiratával visszahatni próbálkozol.
De azért nem ártott tisztázni néhány alapfogalmat.
"Jólvan kérdező köszönjük, ideje lenne lassan túllépni azon a fóbiádon, hogy nem sikerül felismerned, hogy valójában mely az a szervezet és az politikai nézet melynek követői fekete pólóban árpádsávos zászlókkal a videóban elhangzó "jelmondatokkal" ál-turulmagarással szoktak gyalázkodni az elmúlt 5-6 évben..."
Ezzel az az egyetlen probléma, hogy senki másnak sem sikerült, tehát akkor mi már csak ilyen fóbiás ország vagyunk. :)
"De elmondom, mivel amúgy is állatbarát vagyok, nagyon lexarom, hogy azt a szerencsétlen állatot egy agymosott jobbikos, egy ci-gány, egy magyar, egy fideszes vagy egy komcsi, esetleg MSZP-s vagy épp melegfelvonuló rúgta-e meg.
Mindegyik ugyanazt a bűntetést érdemelné melyet fent már megírtam."
Ezzel meg én magam is így vagyok, de a ferdítés akkor sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!