Nem bizarr Horn Gyula köszöntése úgy, hogy ő fel se fog az egészből semmit?
Figyelt kérdés
Még Orbán Viktor is írt neki köszöntő levelet, aztán Mesterházy Attila is, és végül megrendezték a születésnapi ünnepségét is nélküle. De hát köztudott, hogy ő olyan állapotban van, hogy semmiről se tud.
2012. júl. 5. 22:28
11/16 anonim válasza:
Aha. Szóval azt kapta, hogy felköszöntötték? Mert most ezt kapta és ünneplik külföldön és itthon egyaránt. Ha ezt érdemelte, hát ezt érdemelte.
12/16 anonim válasza:
Horn NEM volt tömeggyilkos ,és Németországban nem hazaárulásért kapott kitüntetést,és nem ezért neveztek el róla utcát! Azért kapta,mert Németh Miklóssal egyetértésben megnyitotta a kelet-németek előtt az osztrák határt! Ezzel nagy mértékben hozzájárultak a Berlini-fal lebontásához,és a két német állam egyesítéséhez.
Ebben mi a hazaárulás?
Aki nem ismeri a tevékenységét,az miért fröcsög hazugságokat?
Horn Gyula köszöntése egyszerűen protokoll. Volt miniszterelnökként ez megilleti,akkor is,ha ő már nem tud róla.
13/16 anonim válasza:
nemcsak bizarr szerintem, hanem nevetséges, hogy buliztak /gondolom folyt a kánaán/ és az érintett nem volt jelent!!
14/16 anonim válasza:
Na és amikor rég halott embereket ünnepelnek az mennyivel jobb? Egyébként én nem sajnálom senkitől a bulizást, még a szociktól sem. Huszadrangú, hogy mi alkalomból volt a party.
15/16 A kérdező kommentje:
Többen félreértettek. Nem irigységből írtam ki a kérdést, hanem azért, mert az én ízlésemhez képest ez egy furcsa dolog. Én egy kórházban haldokló, magáról semmit se tudó hozzátartozómnak se rendeznék szülinapi partit, nem küldenék neki üdvözlő táviratot vagy sms-t.
2012. júl. 6. 20:42
16/16 anonim válasza:
7 /15, 9/15 .....tudjátok ti egyáltalán miről beszéltek? Azzal, hogy Horn megnyitotta a határt, nemcsak a berlini fal lebontásához , hanem a kommunizmus bukásához erősen hozzájárult. Abban az időben ez nagyon veszélyes, bátor tett volt. Senki nem lehet próféta a saját hazájában, de legalább örüljünk, hogy elismerik Németországban,hogy az ő révén nagyot fordult a világ. Te meg csak vegyél elő egy történelem könyvet, és próbálj egy kicsit a múltról tanulni, hogy a jelent és a jövőt ne az Orbánista szemüvegen keresztül lásd, hanem ki tudjál alakítani egy saját véleményt, ami nem a buta, populista frázisokon alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!