Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mibaj a zsidókkal? Miért...

Mibaj a zsidókkal? Miért utàljàk öket egyesek? Mit vétettek az emberiség ellen?

Figyelt kérdés

A kedvesemtöl folyton azt hallom, hogy minden a zsidók hibàja, tönkre akarjàk tenni a vilàgot, stb... Lehet, hogy naiv vagyok, de nem tudom felfogni, hogy ezt mivel érdemelték ki. Màr kérdeztem a baràtomtol, de nem tudott kielégitö magyaràzatot adni szàmomra, hogy miért gondolja ezeket. Szeretem a pàromat, de màr nagyon unom ezt a fröcsögést.

Szerintetek tényleg ilyen elvetemült nép, akiket utàlni kell, mert tönkre akarjàk tenni a vilàgot? És ha igen, miért?

Mit gondoltok erröl?

(Legyetek szivesek kiméljetek meg az üres fröcsögéstöl, konkrét magyaràzatot szeretnék arra, hogy miért gondoljàk ezt egyesek. Köszönöm! :)

2012. jún. 27. 13:26
1 2 3
 21/26 énmegjuli válasza:
44%
Tudod a zsidók 70%-ának a pénz lebeg a szeme előtt, mivel nagyon irigyek kizsigerelik az embert PL:politikusok. és Magyarország ezetői mind ZSIDÓK.
2012. jún. 28. 23:05
 22/26 anonim válasza:
60%
Őszintén szólva nem tudom, és én is erre keresem a választ. Pl.: Einstein is zsidó volt, és milyen fantasztikus ember volt!!!
2012. jún. 29. 11:44
 23/26 anonim ***** válasza:

Einstein nélkül nem lenne például-például atombomba és hidrogénbomba, és még mi??? ;-)

Amúgy ennek ellenére csipem Einsteint, és Teller Edét is akit mint egy sofőrt hívott meg teára, amikor Szilárd Leot (aki nem tudott szintén vezetni, mint Einstein) vitt el autón Einsteinhez a bizonyos építsünk előbb atombombás levél elküldése és aláírása véget.

2012. jún. 30. 05:04
 24/26 anonim ***** válasza:

21/23 Időpont tegnapelőtt 23:05

Hát látszik nem sok zsidót ismersz. Főleg nem például a nyolckerben lakókat. :-D

Jó ha az a hetven százalék 15-20%, és akkor még alul is múlták a goyoktat. No a tanulással már más a helyzet, kevés zsidó nem akar tanulni. Mondja egy goy, több száz volt zsidó ismerőssel, és jelenleg is zsidó többségű ismerősökkel.

2012. jún. 30. 05:08
 25/26 anonim ***** válasza:

Leirom amit en gondolok es tudok. Megtortenhet, hogy lesz benne kis pontatlansag, de kb. ez a valosag. A kozepkorban a zsidoknak tilos volt a foldvasarlas, foldmuveles. Igy ok mas megelhetesi format kerestek. Kereskedok lettek. Es ezt olyan jol kezdtek csinalni, hogy mig masok nehez munkat vegeztek a foldeken, ok csak az aruk vevesevel-eladasaval elkezdtek tobbet keresni, jobban elni, mint a munkasok. Manapsag olyannyira gazdag nep a zsido, hogy a legtobb nagyvallalat, a legtobb bank igazgatoja mind zsido. Szerintem a zsido az a nep, amelyiknek a tagjai szamukat tekintve aranyban a legmagasabb poziciokat toltik be vilagszerte. Egyetemi tanarok, vezerigazgatok, tulajdonosok (a gyemant es aranybanyak tulajdonosai majdnem mind zsidok), magas rangu politikusok. Es igy, hogy ennyire fontos poziciokat toltenek be, rengeteg a szabadkomuves kozottuk. Roluk pedig tudjuk, hogy az egesz vilagot ok iranyitjak a hatterbol. Ha netan nem tudnad hogy kik a szabadkomuvesek, nezz utana. Itt egy video arrol, hogy mit muvelnek a vilaggal: http://www.youtube.com/watch?v=5IOlIWjtVg0 (a masodik fele erthetobb lehet a videonak)

Nem csak a zsidok akarjak tonkretenni a vilagot, hanem a vilag tobbi, leghatalmasabb emberevel karoltve (pl. amerikai elnokok) maris uralnak mindent. A reklamok alltal, tv musorok alltal elerik, hogy az emberek ugy gondolkozzanak, ahogyan azt ok szeretnek. Mar regen nem az orszagok iranyitanak, hanem ok. Aki nem hodol be nekik, azt tonkreteszik (pl. iraki haboru).

2012. júl. 3. 17:23
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Bár továbbra sem értek egyet a zsidógyűlölettel. Miért baj, hogy a zsidók általában tanulnak és törekszenek a jó anyagi létre, valamint egymást is segítik? Önmagában azért mert zsidó valaki nem feltétlenül akar mást tönkretenni szerintem. Miért lennénk mi jobbak náluk vagy bárki másnál? Biztos vagyok benne, hogy köztük is van aljas szemét ember, de olyan mindenhol van.

Gojok? Tegyétek a szívetekre a kezeteket: ti egyenrangúnak tekintitek a más vallású vagy kevésbé vallásos embert? Több hívő katolikustól hallottam olyanokat, hogy megbocsát nekem, hogy én nem vagyok vallásos, és ha nem térek meg, nem is leszek soha azon szinten mint ő...

Ezeken elgondolkozott már valaki?

(Félreértés ne essék, senkit nem áll szándékomban megbántani, csak gondolkodom!;)

2012. júl. 19. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!