Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mibaj a zsidókkal? Miért...

Mibaj a zsidókkal? Miért utàljàk öket egyesek? Mit vétettek az emberiség ellen?

Figyelt kérdés

A kedvesemtöl folyton azt hallom, hogy minden a zsidók hibàja, tönkre akarjàk tenni a vilàgot, stb... Lehet, hogy naiv vagyok, de nem tudom felfogni, hogy ezt mivel érdemelték ki. Màr kérdeztem a baràtomtol, de nem tudott kielégitö magyaràzatot adni szàmomra, hogy miért gondolja ezeket. Szeretem a pàromat, de màr nagyon unom ezt a fröcsögést.

Szerintetek tényleg ilyen elvetemült nép, akiket utàlni kell, mert tönkre akarjàk tenni a vilàgot? És ha igen, miért?

Mit gondoltok erröl?

(Legyetek szivesek kiméljetek meg az üres fröcsögéstöl, konkrét magyaràzatot szeretnék arra, hogy miért gondoljàk ezt egyesek. Köszönöm! :)

2012. jún. 27. 13:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%

"Szerintetek tényleg ilyen elvetemült nép, akiket utàlni kell, mert tönkre akarjàk tenni a vilàgot? És ha igen, miért?"

Igen.

Miért? Mert világuralmat szeretnének. Létre akarnak hozni egy egységes világállamot, melyet 100% -ban ők irányíthatnak.

2012. jún. 27. 15:40
 12/26 anonim ***** válasza:

Sok vezető pozíciót, amelyekből a fontos döntéseket hozzák, zsidók töltik be. Ezért mondhatni, hogy olyan a világ, mint amilyennek ők akarják. A döntések nem szimpatikusak mindenkinek, és az unszimpátia legegyszerübb levezetési módja a zsidózás. Nem szeretem a gyűlölködést, így szerintem nem utálni kéne a zsidókat a világ problémái miatt, inkább ugyan ezzel az energiával a problémákon mélyebben elgondolkodni.

Vannak dolgok, amik nekem sem tetszenek a világban, és közük van a zsidókhoz, de mégse zsidózok, mivel a gyűlölködéssel semmire sem megyek.

2012. jún. 27. 22:35
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Előző: igen sok fontos pozíciót meg nem zsidó tölt be hanem mondjuk arab, vagy egyéb felekezetű vagy rasszú. Egyszerűen az emberekben benne van, hogy utálni kell őket aztán elkezdenek utána nézni, hogy hol van zsidó, hogy igazolják magukat.
2012. jún. 27. 23:07
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

kis aktualitas:

[link]

e's:

[link]

2012. jún. 27. 23:09
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
Egy kicsit a múltba visszatekintve pl: már a fáraók korában is üldözték őket.Nincs olyan korszak az emberiség történetében ahol ne érte volna valami atrocitás őket.Ebből kiindulva nem lehet-e valami ezzel a néppel amiért ennyire utálják őket? Sok minden el lehet rontani az idő folyamán de ennyit és ennyiszer? Mindig csak a világ a rossz és rosszul cselekvő és a zsidó mindig csak áldozat?
2012. jún. 27. 23:50
 16/26 anonim ***** válasza:

szerintem is igy van inkabb, hasonloan mint a ciganybunozesnel, ott is mindenki a "ciganyokat" szidja, a szoval egeszeben, s nem teszi hozza senki kulon allandoan, hogy de persze kivetel a rendesek

na hat a zsidoknal is ez van, hiaba vannak koztuk rendesek is, de akkor is, a tobbi miatt zsidozunk

2012. jún. 28. 00:12
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
w3dzz: ez a zsidókat mindig üldözték szerinted mennyire fedi a valóságot? A középkorban elején az iszlám területeken jól éltek, míg a keresztény területeken nem.
2012. jún. 28. 00:54
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

17/18

Ne keresgélj másutt csak itt ezen az oldalon ebben a kérdésben.Van pár jó írás cikk kiemelve.

Én nem 1 időszakot emeltem ki,hanem általánosságban írtam hogy sosem voltak 1 közkedvelt embercsoport(tisztelet persze a kivételnek)

2012. jún. 28. 05:10
 19/26 anonim ***** válasza:

nincs itt semmi csoda, ok is olyanok mint mi:

[link]

2012. jún. 28. 09:00
 20/26 anonim ***** válasza:

"Mibaj a zsidókkal? Miért utàljàk öket egyesek? Mit vétettek az emberiség ellen?"

Azért mert a legenda szerint megölték a Názáretit és nem mindenki katolikus, hogy kötelező legyen neki megbocsátani ezt.

Ezért is volt/van minden Lutheránus templomban Nyugat-Európában német nyelvterületen egy keresztény csecsemők vérét kiontó zsidó ábrázolása.

A másságot a férfiak 2/3-a ösztönösen nem, míg a nők 2/3-a ösztönösen szereti.

Jó egy (fő) bűnös mindig.

2012. jún. 28. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!