Mibaj a zsidókkal? Miért utàljàk öket egyesek? Mit vétettek az emberiség ellen?
A kedvesemtöl folyton azt hallom, hogy minden a zsidók hibàja, tönkre akarjàk tenni a vilàgot, stb... Lehet, hogy naiv vagyok, de nem tudom felfogni, hogy ezt mivel érdemelték ki. Màr kérdeztem a baràtomtol, de nem tudott kielégitö magyaràzatot adni szàmomra, hogy miért gondolja ezeket. Szeretem a pàromat, de màr nagyon unom ezt a fröcsögést.
Szerintetek tényleg ilyen elvetemült nép, akiket utàlni kell, mert tönkre akarjàk tenni a vilàgot? És ha igen, miért?
Mit gondoltok erröl?
(Legyetek szivesek kiméljetek meg az üres fröcsögéstöl, konkrét magyaràzatot szeretnék arra, hogy miért gondoljàk ezt egyesek. Köszönöm! :)
"Szerintetek tényleg ilyen elvetemült nép, akiket utàlni kell, mert tönkre akarjàk tenni a vilàgot? És ha igen, miért?"
Igen.
Miért? Mert világuralmat szeretnének. Létre akarnak hozni egy egységes világállamot, melyet 100% -ban ők irányíthatnak.
Sok vezető pozíciót, amelyekből a fontos döntéseket hozzák, zsidók töltik be. Ezért mondhatni, hogy olyan a világ, mint amilyennek ők akarják. A döntések nem szimpatikusak mindenkinek, és az unszimpátia legegyszerübb levezetési módja a zsidózás. Nem szeretem a gyűlölködést, így szerintem nem utálni kéne a zsidókat a világ problémái miatt, inkább ugyan ezzel az energiával a problémákon mélyebben elgondolkodni.
Vannak dolgok, amik nekem sem tetszenek a világban, és közük van a zsidókhoz, de mégse zsidózok, mivel a gyűlölködéssel semmire sem megyek.
szerintem is igy van inkabb, hasonloan mint a ciganybunozesnel, ott is mindenki a "ciganyokat" szidja, a szoval egeszeben, s nem teszi hozza senki kulon allandoan, hogy de persze kivetel a rendesek
na hat a zsidoknal is ez van, hiaba vannak koztuk rendesek is, de akkor is, a tobbi miatt zsidozunk
17/18
Ne keresgélj másutt csak itt ezen az oldalon ebben a kérdésben.Van pár jó írás cikk kiemelve.
Én nem 1 időszakot emeltem ki,hanem általánosságban írtam hogy sosem voltak 1 közkedvelt embercsoport(tisztelet persze a kivételnek)
nincs itt semmi csoda, ok is olyanok mint mi:
"Mibaj a zsidókkal? Miért utàljàk öket egyesek? Mit vétettek az emberiség ellen?"
Azért mert a legenda szerint megölték a Názáretit és nem mindenki katolikus, hogy kötelező legyen neki megbocsátani ezt.
Ezért is volt/van minden Lutheránus templomban Nyugat-Európában német nyelvterületen egy keresztény csecsemők vérét kiontó zsidó ábrázolása.
A másságot a férfiak 2/3-a ösztönösen nem, míg a nők 2/3-a ösztönösen szereti.
Jó egy (fő) bűnös mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!